Nereden bakabiliriz ?
Nereden bakabiliriz ?
Tatilden dolayı 10 gündür girmiyordum foruma yeni gördüm konuyu
Gün ışığında Pearl rengin normal buzdolabı beyazından rengini ayırt edebilmek için çok yakından bakmak lazım.Ama gece aracın rengi beyaz ile alakası olmayan çok farklı renklere bürünüyor.
Şuan hala tatildeyim c.tesi istanbula dönmüyorum yakında incelemek istersen rengi yardımcı olurum.Yada araba otelin otoparkında istediğin zaman gidip görebilirsin buaralar Istanbula gelirsen![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Benim aracimin rengi Alpine White III. Kodu 300/2 olmasi lazim ama emin degilim. Isimden eminim fakat. Bir baska beyaz da Brillant White var BMW'in yine cok guzel bir rengi. Ille de beyaz olacak diyorsaniz bence eski gorunumune sadik kalacak tonda bir beyaz olmali. Cok yeni gosteren, modern bir beyaz olmamasi daha guzel olur kanimca.
http://www.sahibinden.com/brillant_w...XQQdisplayitem
[QUOTE=berkanokan;798714]m5 =sepang bronz
Bu rengin kodunu çok aradım ama bulamadım.
Levinimiz bittiğinde hemen hemen buna benziyicek
![]()
dediğiniz doğru, aracın yaşına göre bir beyaz seçmek daha mantıklı olur, fakat değişik birşeyler olsun istiyorum, günümüzün modası beyaz zaten heryerde beyaz araba doldu. ae86nın hem sert hem yumuşak hatları var, gövdenin ortasından geçen bir çukur kısım var, bu nedenle 37j çok değişik gölgeler oluşturcak, aracın hatları daha iyi gözükcek. normal beyazlar yutacak arabayı; çünkü yeni bir çok arabada hatlar hep yumuşak ve yuvarlarlak, o tip araçlara daha iyi gidiyor düz beyaz. Denemeden de bilemeyiz![]()
e boyayın o zaman 37j'ye gitsin![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
yukarıdaki bronz ae nin benzeri ya da aynısı bir fume-siyah panda trueno vardı, da resimlerini bulamıyorum.
These are the exclusive M5 paint variants:
WA32 - Sepang Bronze
WA31 - Indianapolis Red Metallic
WA30 - Interlagos Blue Metallic
WA29 - Silverstone Metallic
http://www.m5board.com/vbulletin/e60...her-codes.html
1881 - 193∞
bence rengi çok dikkatli seçmelisiniz. aracın boy çizgisi eğer kusursuz ise renk tonları koyabilirsiniz önünüze. ama bazı araçlar işçiliğinde verdiği dezavantajlarla her rengi kaldırmıyabilir. güzel işçilik-malzeme, doğru renk tonu ok gibi bir araç çıkartır. umit ediyorum ki çok güzel bir ae çıkacak.
Sakin güç...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)