farları çok merak ettim valla çok çok güzel mahş Boba tolga abi
Printable View
farları çok merak ettim valla çok çok güzel mahş Boba tolga abi
Tolga süper olmuş çok başarılı :) Bat-Mobil yolunda ilerliyor BoB siyah jantları eksik kalmış bi tek...
çok güzel olmuş farları bekliyoruz
Ne kadar güzel olmuş öyle:puha: Özelliklede direksiyon:)
Malzeme çok iyimiş :) direksiyon baya güzel olmuş hayırlı olsun .D
Malzeme kadar uygulamada çok başarılı aynayı trde tek parça kaplıyacak adam az :)
Çok güzel olmuş, Tolga.
bro bende istiyorm yaaa golfe.takribi nekadara maal oldu kardeşim?
Maşallah kolay gelsin :)
direksiyon ince bi detay ama enfes olmuş :)
Kazasız belasız sürüşler gerçekten yakından çok çok çok yakışıklı duruyor insanın komple carbonlayası geliyor heryeri :)
Tolga msnden yazdim burdan yazmak istemiyorum kavga cikmsin,geldigimde yaparim yorumumu:hehe: :D
gozume bi tuhaf geldi ya :D carbon gibi durmuyo bide tam anlamıyla bimtiş halini gormek lazım :D
konuyu bastan sona okumadım ama direksyn cok güsel olms diger yerleri biraz ezmiş biz bu malzemeye işyernde vernik attık coksertleşti denemiş oldk aklına gelen arkdslar icn soyledm.
Direksiyon cok hos olmus :)
masallah Allah nazarlardan korusun tolga cok sık duruyor..
wışş güzel olmuş la farları bitmedimi daha asıl okısım merak uyandırıcı
efsane olmuş direksiyon :) bende arabayı beyaz kaplattıktan sonra düşünüyorum ön konsol için :)
direksyonla ön ızgara harika olmuş , farlarıda merk etmiyo değilim
Çok güzel olmuş direksiyon ve ön izgara , farlarla çok daha güzel olur. Güle güle kullan.
bunun ustune vernik atılsa nasıl olur acaba ? resimlerden gayet güzel duruyor yakından görmek lazım. Bende taş izlerinden dolayı komple ön kaputu yapsam mı ki
masallah tolga
maaşallah tolga çok güzel olmuş, bende hafta içi seboya bırakıcam, kapıları yapmakta düşünüyordum ama güzel olmuş
maşallah bu malzemeyi metretülü 35€ fiyat aldım ben 3m bayinden
normalde top olarak satılıyormuş onn fiyatını bekliyorum :D kısaca her an boku çıkıp full carbon saxo vts olabilir
gettiii kapıdaki nür stickerları:D
Gelin yafvrular hallederis sorun yok :)
Kardesim ic mekan mat cok güzel olmus ama dısarısı icin keske parlak carbon olsaydı diyorum.
Bu arada teybin oldugu orta paneli de mutlaka direksiyon gibi kaplat, cok güzel durur ;)
Masallah :)
http://i38.tinypic.com/35bgq45.jpg
http://i36.tinypic.com/24brite.jpg
ve bob yuvasında :D
Maşallah daha da yakışıklı olmuş bob :icon_tup:
maaşallah buruşuğm:)
kim kötü olur demişti farlara? bence çok çok güzel oldu kanka güle güle kullan cf ler orjinal mi :hahaha: bana çakma cf ci diyenler ne olduuuu :hahaha: yeni geldi aklıma bana çakma cf ci diyodunuz bi ara :D
farlar harika da CF'leri canli gormek lazim :D
ondeki logoyu da kaplataydin bari
çok güzel olmuş şimdi yanından geldim :D:D
malzeme dedikleri kadar varmış başarılı :)
yorumlar için tekrar herkese teşekkürler
istanbul garajada yine teşekkürler
proje dahilinde yeni çalışmalar sürüo :)
vay vay vay önden dehşetül vahşet olmuş mahş tolga abi :)
Begenmedim.
-Kicimi ye,g.tm ye vs. tarzinda bise deme tolga sana cok kizginim!
tolganın beynini kaplıcaz:D
Farlar dehşet olmuş:eek: Maşallah BOB a:icon_tup:
Çok güzel olmuş direksiyon ve ayna maşAllah...