abi tahmini bi fiyat sölesen? misal ön konsol kaplama falan kaça yaparlar acaba,arabayı beyaz yapıcam taktı kafaya,içide karbon olsun istiyorum :)
Printable View
gerçekten güzel olmuş, özellikle direksiyon :)
maşallah tolgacım güzel olmuşta
neresi olm bu istanbul garaj ilk defa duydum :)
olum super olmus gule gule kullan :)
masallah cok guzel olmus dıreksıyon cok basarılı ama orta konsoluda kaplat sen :D
Yeni açıldı bildiğim kadarıyla , gittim bende geçen güzel bir garaj motor olsun body olsun herkese hitap ediyor yelpaze geniş:D
Masallah cok güzel olmus..herkesin dedigi gibi bnmde direksiyon cok hosuma gitti ama aynalarda biraz tereddütteyim:(
allah nazarlardan saklasın
no komment lo
gercegini gorunce is degisti biraz; kapi direkleri, direksiyon ve panjur harika olmus, aynalar da onlari tamamlamis :D
Tolgacım kazasız belasız günlerde kardeşim. Güle güle eskit aracının üzerinde parçalansın. :)
Çok güzel olmuş ya nazar değdirmem inş çok beğendim. Güzelliğinden ziyade çokda orjinal durmuş ya :)
dostum farlara bittim hakkaten çok güzel durmuş.güle güle kullan:)
farları beğendim benimde yapmam lazım,tolga plaka bastır app sinden :)
direksiyon cok hoş olmuş güle güle eskit :)
Konu kilitlensin lütfen.Mod arkadaşları göreve çağırıyorum lütfen:D:D:D
Kıskandım mı ne?:rolleyes::rolleyes:
Sen şimdi aynalara da NXT yapamıyacaksın yazıkkkkk:hahaha::hahaha::hahaha:
Tolga maşallah kardeşim güzel olmuş. İlk yapılan aynada karbon desen çizgilerinde bir yamukluk olmuş gibi ikincisi ayna çok daha iyi duruyor. Yoksa benmi yanlış görüyorum.
bro maşşalh cok guzel olmş güle güle bin
Tolga mat siyah kapliyomu bu firma? :o :D
super calışma olmus bızde aynı malzemeden komple torpıdo kaplattık...
diger yerler güzel olmuş ellerine saglık ta kapı cıtası olmamış yapmasan daha iyiydi genel olarak yalancı druyo gbii geliyo bana bir cok araçtada gördüm fakat begenmedim kapı cıtasına aynanın işciligi güzel direksiyondaki parçalara da ayrı bir hava katmış...
ey imicik <----
Yeni gördüm. Hatırladın mı beni bilmiyorum =)
Direksiyon üzerindeki butonlar ve farlar muhteşem olmuş. Aynalar, panjur çok güzel. Gözüm bir tek b stununa alışamadı. Gülegüle kullan Tolga. =)
Ya telefon versek kaplarlarmı acaba :D
arabam ordaydı incelemişindir