cts günü konuştum yapıyorlardı, bugun aradım ama fiyat bilgisini cem beyden almam gerekiyormuş yoktu yerinde 2. defa arama vaktimde olmadı yarın cebinden arıcam
Printable View
cts günü konuştum yapıyorlardı, bugun aradım ama fiyat bilgisini cem beyden almam gerekiyormuş yoktu yerinde 2. defa arama vaktimde olmadı yarın cebinden arıcam
flock çeşitli boyutlarda giyotinle kesilmiş çeşitli tuzlarla elektrostatik kaplanmış elyaf praçaçıklarıdır..nubuk ise çeşitli Adhesivesler le zemin üzerine kaplanmış kumaş çeşitidir..2 tip flock vardır viskon ve nylon naylon viskona göre daha dayanıklıdır..ama ben pek dayanıklı olacağınız zannetmiorum:) alkantra yapabilirsin
Merhabalar;
dashboard kaplamalarinda bu tip girinti cikintisi olan torpidolari kaplamiyoruz .Bunun nedeni ise bu tip torpidolar gunesi ve isiyi ilk yedigi anda atma yapiyor ve yapilan is cok sagliksiz oluyor..Yapanlarda o anlik para kazanma derdinde olanlar..Biz anlik kazanclarin pesinde olmadigimizdan sagliksiz ve riskli kaplamalara malesef girmiyoruz..Bu atmaya en yakin ornek ise yine peugeot tan verecegim ..Dikkat ederseniz yeni 307 cc lerde integral deri secenegi mevcut,bu secenek dasboard ve kapi ustlerini iceriyor..bu araclarin %90 ini inceleyin bu orjinal kaplamaya 7500tl exstra veriyorsunuz fakat hepsi orta dikis kismindan yarilmis durumdadir.Bizde direk peugeotla calistigimizdan garantisi olmamak kaydiyla yenileme yapiyoruz..suni alman deriyle dahi bu dashlar 950 tl ya mal oluyor ..sizin istediginiz hic esnemeyen alcantara yani her kaviste ozel bir kalip ozel birdikis anlamina geliyor ..Garantisiz bu isi yapmak dahi metresi 95 euro olan alcantarayla 2000 tl dan asagiya cikmaz..nerdeysede bir hafta surer.Bana gore garantisiz bir ise bu paralari vermek sokaga para atmak olur..isterseniz durosoft kaplama olayina gidin..meg kaplama da bu kaplama var..yumusak goruntulu tam mat bir boya kaplama verdiginiz rengide yapabiliyorlar..meg kaplama diye google dan inceliyebilirsiniz
Saygilarimla
A.CEM ADALI
Ne oldu bu işin sonucu?
kusura bakmayın daha yeni gördüm :)
Alcantra olayından vazgeçtim, Artcar bu işi iyi yapan bi firma onlar saglıklı olmaz dedikleri için vazgeçtim, bende farklı kaplamalara yöneldim, aslında ilk olarak yapmak istediğim Flock kaplama idi ama yapıcak yer bulamıyordum, Beykoz da bi firma buldum onların doğrultusunda Tuzla da bi firma ile görüştüm ve arabanın bakalit, konsolunu kendilerine verdim bu hafta teslim alıcam inşallah, detaylı fotoları pm'den gönderirim, araç bitene kadar genel anlamda detaylı foto paylaşmıyorum pek.
Flock Örnek;
http://img832.imageshack.us/img832/779/8288449.jpg
bitsin de bende bakiym kaplatıym aynı şekilde:D
Konu hortlayacak fakat ,
sonuç ne oldu merak ettim?
ne oldu vallah bende merak ettım