göki sen bi araştır o zmn. en olmadı ben ztn 1 hafta evdeyim, alır bi kumaş denerim olacak gibiyse yaparız ama benim torpido gerdirerek tek parca olmaz gibime geliyo :) neyse deneyim olur bişe kaybetmeyiz :)
Printable View
göki sen bi araştır o zmn. en olmadı ben ztn 1 hafta evdeyim, alır bi kumaş denerim olacak gibiyse yaparız ama benim torpido gerdirerek tek parca olmaz gibime geliyo :) neyse deneyim olur bişe kaybetmeyiz :)
göki fiyat kırdık bilader, bu iş tamam :D
kanka hiç pazarlık yapmayı bilmiyosun :D
alper 200 lira çalışır 100 ü peşin 100 ü mezar vade hade hayırlı olsun :D
http://www.luxuryflocking.com/turkceluxury.htm
Şurası ile bir konuş Göki. Netten buldum.
kanka yarın ararım ama bu balıkesirde, istanbulda şubesi yoksa yaş iş, bide kargolar filan hep masraf:) bu işi istanbulda yapan bulmam gerek, yarın artcar ile bi konuşayım bide ahmet28 ikitellide biyere sorucak zaten çarşamba gününe kadar kesin bişe yapamazsam yatar bu iş
Bu kaplamanın aynısını sefa vts yapmıştı.Ondan bilgi alabilirsin
onun kaplamasınıda erel yaptı zaten
Abi alkantra kumaşı eğer kalitesiz olursa güneşte solma yapar ...
güneş görmediği sürece sıkıntı olmuyormuş kanka, artcar öyle dedi. ben iyi muhafaza ederim bahçe güneş görmüyor bide ön camda darkblack cam film var zaten sıkıntıda olmaz, yarın bi fiyat konuşucam bakalım ne dicekler
yok kanka olmaz öyle iş, yada aslında çaksam mı la ahuahuah:D
Fiyatı konusunda birşey diyemem ama Göztepe Soyak tan yukarı doğru çıkarken köprü yoluna dönülen yerde bir konsol kaplayan adam vardı. İşçiliği iyiydi. Sorun isterseniz. Bebek mağzasına gelmeden önce sol tarafta. TEM-Köprü ara bağlantı yolunun paralel yolunda kalıyor...
Google earth pozisyonu
41.005934,29.07095
artcar ile görüştünüzmü bilmiyorum ama eski aracım için görüştüğümde konsola kaplama yapmadıklarını belirtmişlerdi prensip olarak şu anda yaparlarmı bilemiyorum