çok güzel bir çalışma olmuş elinize emeğinize sağlık...tebrikler...
Printable View
çok güzel bir çalışma olmuş elinize emeğinize sağlık...tebrikler...
kardeşim ellerine sağlık seri üretim bekliyorum talip cok olur.
adama bana bi msj atmış o kadar uzunki :D okulda okusaydım o kadar 1. lik ile mezun olurdum :D:D:D ellerine sağlık bilgi için
ledlerle uuraşırken plaka ışığını unutmuşsun :D:D.D ayrıca güzel olmuş sinyaller fena duruo, ilk gördüğümde equalizer demiştim de tutturamamışım ama yaklaşmışım :D
süper ötesi ya kesin bunu firmalar çalar senden hemen patentini al..
Malii:
Bakalım plaka ışıgının birinin yanmadıgına kim dikkat edip yazacak diye bekledim
Plaka ışıgını unutmadım.Söktüm.Daha önce plaka ışıgında ledli güçlendirme yaptım.Şimdi tavan ve plaka için aşırı güçlendirme yapcam
Ellerinize sağlık gerçekten çok beğendim ;)
HAni video ben mi göremiyorum?:(:(:(
eheue ben yeni gördüm bunu
güzelmiş, baya dikkat çeker trafikte
yanlız ledleri birde gündüz görmek lazım, parlaklıkları yeterlimi acaba ?
Öncelikle emegin ve böyle birseyi denemiş oldugun için canı gönülden kutlarım ama bence cok guzelle apacia rasında imce bir cizgi var ledlerle devreler ta ben lisedeyken ödevimizdi kesinlikle işlemci kodlamak zordur e bunada eyvallah benim kişisel gorusum yaptıgın bir sahin vardı bence o daha guzeldi lütfen yanlış anlama kendi dusuncem ben sade seviorum hatta kendi cabamla 86 ya bir stop yaptım tam bitin ce paylaşırım bundan sonraki calısmalarındadad basarılar dilerim
BESTSI:
Yok abi yanlış anlaşılcak bi durum yok ortada.Hiç begenmiyor bile olsan enazından kendi düşünceni güzel bir şekılde açıklamazsın.
Son durum:
Yazılımda bugun degişiklik,eklemeler ve düzeltmeler yaptım.Marş basınca bazen pic kendi kendine reset atıyordu.Başka animasyona geçiyordu.Şu an sorun ortadan kalktı gibi.Yine birkaç gün denicez.Aynı sorun yine başlarsa(başlıcagını sanmıyorum) bu sefer donanımda degişiklige gidecem.
:) tebrikler harika olmuş ...
eğer fazladan üretirsen fiyat konuşuruz :)
bende benim arabaya koyarım...
maaşallah eline saglık harika olmuş..........
mustafa plaka lambanın bi tanesi yanmıyo videoda :hahaha:
çok ii olmuş eline sağlık ..
ellerıne saglık helal olsun devamını dılerım.
Fotoda biraz dagınık çıkmış..Plaka lambaları şu an daha az enerji harcayarak daha fazla ışık veriyor.Ayrıca dijital dimleme özelligi ile buton yardımıyla ledlerin ışıgını artırıp azaltabiliyorum.Plaka lambasına bile mikrochip bagladım yani:D
http://i41.tinypic.com/1z6ef4m.jpg