Son durum ne![]()
Walla proje bölümüne konu açtımda mod. arkadaşlar bi türlü okuyamadılar herhalde kanka bilmiyorum.Bi imza koyduk 3 kere değiştirildi ama bi konu açıcaz 2 gündür bakılmıyor.Uzun uzun yazdım tüm durumları.Dün akşamda gidip fotoları çektim hergün çekiceğim gibi ama bakalım işte bekliyoruz konu onayını![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
proje tamamlanmadığı için başlığı kabul etmio olabilirlermi acaba ?
yoksa bundan proje olmaz ne biçim bişey bu mu diolar![]()
ya da başlığı görmedikleri için onaylamıolar ?![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Kardeşim walla projeyi bitirmeyen araç dolu o konu başlığında.Benim yaptığım proje deilse kimin ki proje bilmiyorum...
Aracın jantlarından lastiklerine motor modifikasyonundan ep3 type r direksyonuna göstergelerinden iç döşemelerine yarış koltularından vites topuzuna komple kaporta boyasından renk değişimine coiloverdan kamber kitine en küçük vidasına kadar değişiyor aracım bu proje deilse proje yeerine konmuyorsa gidip sadece aracına turbo yapanı proje bölümüne açıcaz densin bende rahatlıyım.
Ben bu araca turbo yapılacak paradan çok daha fazlasını harcıyorum çok daha fazla emek veriyorum kimse kusura bakmasın. Sabahları 6 da kalkıp gece sanayiden çıkıyorum...
Kanka hala rengi değiştirmek için zamanımız var o sorun değil ama bu renk askeri araç rengi gibi biraz![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)