Kardeşim her şey güzel gidiyor gerçekten,
Dediğin gibi cantlar bu şekilde bile on numara :-)
Printable View
Kardeşim her şey güzel gidiyor gerçekten,
Dediğin gibi cantlar bu şekilde bile on numara :-)
Kanka 18 lik kromlar duruyo istersen getireyim... ;)
ha ille teneke dersen ibizadan bi istepne çalışır... :D:D
Ne roll u ya çalışacaz akşam bi sürü iş var... :)
(dizel varsa bende geleyim ) :) yada çekim yaparız sunrooftan :)
Bi akşam gelmiyoruz zaten böyle oluyo... :)
neyse bu akşam ordayız...zımpara spec :)
masallah emek verip biseler tekrar canlandırmak cok güzel bi duygu olsa gerek.konun hepsini okumadım motora ne gibi bise düsünorsunuz ? yoksa böle dewam edecekmsiiniz? kolay gelsin allah utandırmasın
Hayırlı olsun yeni aracın cihan kardeşim...
İnş herşey istediğin gibi bu araç eskileri aratmaz inş...
[QUOTE=Cihan Çizmeci;1149778]Kanka atlayıpta gelin teşkilatı burda kuralım :) Fena olur :)
rodaj bitsin gelıcez kanka :D az kaldı :D olmadı benım otekı araçla gelriiz :D E+d sınıfı ehlıyet aldım :D
Allah utandırmasın şimdiden maşallah çok güzel olacak, kolay gelsin, en son halini merak ediyorum
fotolar isteriz :icon_wave
Jantlar Fevkalade Oldu Arkadaşlar..
Dün Gece Jantlarla Uğraştık..
Fotoğraf Makinasının Şarzı Olmadığından Çekemedik Yapım Aşamasını..
Fakat Boyanmış Halini Çekip Koyacağız..
Git gide Heyecanlanıyorum, Herşey Kusursuz Gidiyor, Allah Nazardan Saklasın..
Boyası vs si kabası bi 20 güne biterde aracın tam istediğim kıvamda bitti demem nisan başını bulur sanırım :)
Ok kesin bekliyoruz o zaman :)
Saolasın Yiğit tşk.ler :) Eskileri aratır mı bilmemde bu kadar emek verdikten sonra aramam sanmıyorum :) Havalar düzelsin Bülent abileri falan kapta gelin :D
Motor atmosferik kalıcak elden geldiğince güzel bir şekilde yüklenecek :icon_tup:
Walla yapım aşamalarınıda çektim aslında fotolarda sorun yok :) Son hallerinide çektim.Bugün renkleri oturur ama cantlarımız cidden çok fena oldu :)
Custom bi renk uyguladık bildiğiniz gibi boyacıda kendimiz hazırlattık rengi herhangi bir kodu falan yok ama benim bile tahmin ettiğimden güzel bi renk çıktı ortaya maşallah :)
Şarj yeterse şimdi makinadan bilgisayara atıcam ama sanmam.Deniyecem şimdi.Hiç olmadı akşam evden atarım resimleri.Dün akşam evde kalamadım kız arkadaşımdaydım onun için şarj edemedim ;)
Kardeşim sen bu konuyu cidden güzel takip ediyorsun her sabahın körü benlesin :D Teşekkür ederim bu ilgin için :)
kardesım ehliyeti kutlamak amacıyla trakta turuna cıkıcaktık ama vazgeçtim :D bizimkilere sölicem izmite gelıoruz bizim tayfa :D yakın mangalııı :D woltumla özel yapım aracımla gelıcem :D bide rumelı takıcam oynaya oynaya :D
araç 3 kırmızı olup :D ıcınde plazma we kahve makınası wardır :D her koltukta kulaklık we bi sürü özellık war :D turizm paketlıdır :D hehehhe:D
http://img199.imageshack.us/img199/1176/dsc01687w.jpg
cihan kardeşim manğalı yak ğeliyoruzz :D
reklamları ısledınız....
kankaaa tavuklar bendennnnn
ayrıca aracımızaa maasalllahhhh....
+++++1.000.000.000.000.000
nese yı de alalım :D
bu aksam değil kanka :D haftaya büyük ihtimal :D dha emnıyete wermedım sertfika cıksın :D