jantlar kesin siyah olmalı bence.. kolay gelsin
Printable View
jantlar kesin siyah olmalı bence.. kolay gelsin
hani nerde resimler hani nerede anlatımlar.. :)
Alper walla pembe yaparım siyah yapmam :) Siyah jant kadar nefret ettiğim başka bişey avrsa oda mat siyah jant :D
Aynen kanka ama duramadık..Şu bikaç gün içinde neler yaptık bi bilseniz :D
Kanka fenalardayız :D Bi görseniz çok fena işler yaptık :) Biz bile inanamadık açıkçası :)
Çok kaliteli ve fena bi işçilik oldu iç aksamda :) Ben rengi falan seçmeme rağmen kendim bile şaşırdım nasıl bu kadar güzel oldular diye :) Bu gün hepsini tümünü bi ambara taşıdım serdim tek tek yaklaşık bi 30 mt kareyi doldurdular :) Düşün o kadar iş yaptık :) Resimler yarın inşallah beyler iş toplantım var yarın istanbul'da onun için çok yoğunum hem bu akşam hem yarın ama sabahtan halletmeyi deniyecem :) Baya bi fotomuz var çarşambayada bırakabiliirim :)
Bu arada beyler en güzel haberimi veriyim :) Aracımız yarın akşam fırınlı boyada :icon_tup:
Bugün site kapalı olduğundan resimleri yükleyemedim ;)
böyle anlatıp anlatıp sabırsızlandırıosun bizi :) bi an önce bekliyoruz resimleri :)
fotoları merakla bekliyoruz dostum :D hayırlısı olsun.;)
Yaklaşık Yarım Saat Önce Cihanın Arabanın Yanından Geldim..
Ön ve Arka Tampon'ada Astarı Attık..
Arabayı Komple Güzelce Yıkadık..
Yarın 1 Kat Boyaya Gircek Nasipse..
Akşamında veya En Geç Ertesi Gün Fırında Boya :)
Bir Aksilik Olmazsa, Önümüzdeki Hafta Başı İtibariyle, TR'ye Yeni Çil Çil bir Si Kazandıracağız..
Allah Utandırmasın..
Bekliyoruzzz =)
Waaaay kanka benim bile haberim yok :) Çok yoruldum dün akşam 9'a doğru çıktım ordan artık vücut düşüşe geçti haliyle sabah 8 akşam 12 takılıp duruyoruz soğukta hemde çalışıyoruz berbat oldum :icon_tup: Sizin gibi kardeşlerim olduğu için şanslıyım ellerinize sağlık :) He bu arada kanka dükkandayım bugün toplantı iptal gel halledelim işlerimizi ;)
Tşk.ler hepinize :) Walla çok şanslıyız çünkü toplantı yarına ertelendi demin telefon geldi :) Resimleri yüklüyorum :) :icon_tup:
:icon_tup:
Canım saolsun abi :D
Süper oluyo süper :) Cihanım devam :) Bu maraton bittiğinde ortaya çıkacak şaheserle övünceksin :)
sürmeye kıyamazsın artık :D
wuu güzel ilerlemeler varmış. merakla bekliyoruz fotoları.
Tşk.ler fotolar ayarlanıyor :)
fotolar fotolar :D konuyu bekliyorum
Evet yeni fotoları merak ediyoruz :D