torpido boyama cok guzel durmus bende simsiyah istiorm yurt dişindakiler gibi sen bi 6ay kullan olmadi bende yaptiririm :)
Bide o kdr soktunuz o kapi kollarinada sokup dvm edin bari :D
Masallah cok guzel ilerliyo tertemiz.
Printable View
torpido boyama cok guzel durmus bende simsiyah istiorm yurt dişindakiler gibi sen bi 6ay kullan olmadi bende yaptiririm :)
Bide o kdr soktunuz o kapi kollarinada sokup dvm edin bari :D
Masallah cok guzel ilerliyo tertemiz.
:) Walla simsiyah çok boğar dedim biraz isli bi siyah seçtim kanka ki çok dolgun kaliteli bi görüntü verdi ;) En az 15 kişi gördü canlıda ve hepside aynı tepkiyi verdi yeni alınmış bi yerde yaptırmışsın gibi diolar.Hatta deposuna koyduğumuz adam bu parçaların hepsi 0 almışsın ne kadar tuttu dedi :) Sevindirici ve bu tonda boya üstündeki zedelenmeleride kapatıyor ve boğuyor.6 ay kullanmama gerek yok yorum istiyorsan daha önce uyguladığımız araç aylardır tertemiz sıkıntısız dolaşıyor :) Onu bi görsen felaket oldu bizim Ömer (Zafira) sı olan arkadaş sitedende bilirsin.Onun araçtada güneş yanığı vardı mat siyah konsol çerçeveler Piano black yapıldı of diyorum :) Aylardır sorunsuz ;) :icon_tup:
Maşallah çok iyi gidiyor.Büyük zevkle takip ediyorum :D
http://img188.imageshack.us/img188/4627/dsc05954q.jpg
Kim Yapmış Ya Bu Uygulamayı..
Benim Arabamada Yapalım ? :)
Kanka Konunu Bastan Sona Okudum Tek Tek Mukemmel Bır Anlatım Resımlerle Zaten Olayı Bıtırmıssın Si Cok Tehlıkelı Olucaga Benzıyor Masallah Tekrar Dun AksamKı Sarı HAlı Muhtesemdı Bugun Daha Da Gusel Olucak Ins Hergun Yanındayız Bıtıcegı Gunu Merakla Beklıyorum :D
Tşk.ler kardeşim inşallah istediğimiz gibi olucak :) Bu arada 41. sayfamı şereflendirdin tşk.ler :)
Şuanki rengi ile bile benim hoşuma gitti walla BMC sarısı :hahaha: bugün boyanacak Allah kısmet ederse bakalım Y-53 nasıl duracak cam kapı pemcereler yerindeyken :) :icon_tup:
Emınım HArıka Olucak Kardesım Suphen Olmasın;) Cok Kalıtelı Malzemeler KAlıtelı IScılık Uygulanıyor Bunların Sonucu Emınım Cok Gusel Olucak Arac Bıttıgınde Karsısına Gectıgınde butun Yorgunlugun Gıdıcek Artık Si'ın TAdını Cıkartmaya BAslıcaksın =)
SON 1 Hafta Mı Desek :soru:
çok emek var gerçekten bravo tebrikler :)
yeni fotolar bekliyoruz boyanmadımı dha :)
Sen gun icinde ne iciyorsun oglum :)
106 var gitmissin nelerle ugrasiyorsun hey ALLAH'im hahah :D:D
Eline emegine saglik cok guzel ama sen yanar donersin oglum olmaz boyle pug - japon tek adamda haha :)
Saka bir yana ben olsam SI'a harcayacagim parayi , 106 icin yatirirdim .. Mekanik , ic vs vs .. turbodur bilmem nedir :)
Walla ben saf oksijenlede kafa yapıyorum :D Bende öyle düşünüyordum ilkten 106 ya yaklaşık 5 6 lira bi pay ayırmıştım ama belli bi miktar geçti elime kullanıyım dedim.106 yı verip Type-R alıcaktım vazgeçtim gittim o arada si denk geldi onu aldım 1 2 gün içinde :D 106 duruyordu sonra çok samimi bi kardeşim almak istedi onada 106'yı verdim :) Hergün yanımda sorun değil :)
Şuan Si ile baş başayım :) Aklımda hep vardı Si projesi bizim çocuklarda bilir onun için böyle yaptım yoksa 106'ımdan gayet memnundum :) :icon_tup:
Kanka yeni resimler var aslında :) Komple BMC sarısına boyadık 2 kat daha bugün sulu zompara atmak için :) Koyarım birazdan ;)
Tşk.ler :) :icon_tup:
Hondacı kankam benim :D