hadi hayırlı uğurlu olsun boyada bittiyse resim verirsen bizide hayırlarsın hani meraktan kuratarırsın ;)
Printable View
hadi hayırlı uğurlu olsun boyada bittiyse resim verirsen bizide hayırlarsın hani meraktan kuratarırsın ;)
Sı MIz Fena Oldu Boya Muhtesem :D Resımler Bugun Cekılır Boyanırken Izlemesı Bıle Cok Zevklıydı :D:D
bekliyoruz merakkklaaa :D
hayırlı olsun büyük bir adım atıldı...
bundan sonra aracı toplamak kalıcak en kısa sürede bitmesi dileklerimle...
ist. yolcusu kalmasın :D
bu kadar gerilmeye ve beklemeye değecek bi araç oluyo eminim.. btsede dualar okusak araca..:icon_tup:
Allah razı olsun çok sevindirici bi post bu çok saolun :) :icon_tup: Sizin gibi emek değeri bilince insanın daha güzel yapası gelio :)
Kanka hani geliodun :D Yalan oldu neyse biz gleioruz yarın :)
Ulen ne güldük ya tribün yaptık boyahanenin önünde :D :D Çekirdek rulez :D
Eyw kanka ;)
Tşk.ler boya oturmadı daha gidince çekicem güneşe çıkarıp sora millet saçma sapan yok olmamış vs demesin gölgede :)
Tamam artık çatlatmıcam :) Bugünde hava güzel.Dün gece 12 de eve anca geldik sabah 8 de izmit'ten çıkıp ist.e buluşmaya geldik :) Onun için dün şaşırtıcı bi şekilde arabanın yanına uğramadım hiç :) Bugün çekicem arkadaşlar :)
Hatta bikaç kare çektim paylaşabilirim birazdan.İşlerim var şuan iş yerimdeyim biliosunuz :) Vakit bulunca paylaşıcam :icon_tup:
bekliyoruz :)
taksici kardeşim yokmu yeni foto :D
Cihanım emeğine sağlık çok güzel çıkacak
Son gelişmeleri beklemekteyiz cok güzel oluyor masallah.
taksicilikmi yapcan umuttepeye kaça gidiyon bakayım:D
bekliyoruz
Taksı :D Dukkanda Sanayıye Gıderı MI :D