oooo maşallah makina çıkmış iyice ortaya.. allah nazarlardan saklasın.. insan bir an önce bitsin istiyor yaa...:icon_tup:
Printable View
oooo maşallah makina çıkmış iyice ortaya.. allah nazarlardan saklasın.. insan bir an önce bitsin istiyor yaa...:icon_tup:
İnşallah o günleride görücez bu hafta :) Tşk.ler Allah razı olsun :icon_tup:
:icon_tup: Kanka aracın altında jant yokmuş gibi duruyo onu sevmiyorum bende ;) Tabi zevk renk tartışamayız :icon_tup:
Allah razı olsun abi tşk.ler ;)
Renkler değişebilir kanka bi aracı toplayalım basalım birde öyle bakıcaz jant rengi değişimi yaptığımız işlemler arasında devede şey deliği eee kulak :)
maş maş cihan bomba gibi geliyo araç
izmite geliyorum genelde yakından görmeyi isterim bitince.
çok başarılı uyumlar var harbiden. maşşallah şimdiden. :)
Walla kanka bide bana sor :D Nasıl tırmalıyorum bilemezsin dün için bile gelmekle gelmemek arasında 1934829 kere gidip geldim ama satamadı kardeşlerimi sizleride görmek daha ağır bastı oyksa dün baya yol katederdik ama geldiğime deydi canımız saolsun 2 gün sonra biter toplama işlemlerimiz :) Kardeşlerimin mutlu olması ve sizlerin o güzel muhabbetiniz candanlığınız değişilmez arabaya falan :icon_tup: Dün için tekrar herşey için tşk.ler :icon_tup:
Tşk.ler :) Bi bitsin bakıcaz komple ;)
Tabiki beklerim her zaman ;)
Abi saol beğenmene sevindim :)
Allah razı olsun kanka tşk.ler bi bitirelim önümüze tam herşeyi ile bi çıksın bakalım nasıl olucak :) Dün için tekrar çok tşk.ler kanka herşey için çok güzeldi :)
Yok kardeşim ne demek tabiki iyi kötü yorum yapılacak burada abilerimiz kardeşlerimiz dostlarımız görsün öğrensin öğretsin iyi kötü yorum yapsın diye paylaşıyoruz :) Yoksa yaparız çıkarırız gören görür biter ama iş öyle değil :) Saol ;)
cihanım çok iyi maşallah allah kaza bela vermesin ben çok beğendim valla :)
Dünkü resimleri isterim :D:D
Jantların normal ışıktaki renkleri bu arkadaşlar :)
http://img148.imageshack.us/img148/5556/dsc05659z.jpg
http://img218.imageshack.us/img218/1438/dsc05660.jpg
En güzel yanı o olucak zaten :) Beğenmenize sevindim tşk.ler :) İşten biraz erken kaçabilirsen hazır güneş varken kapının önüne çıkarığ çekebilirim resim :) :icon_tup:
Tamam kanka :) Yarın ne var ne yok salarız ortaya :)
Eywallah kanka :) Tşk.ler sevindim :icon_tup:
eyvallah cihanım her zaman gel böyle arkadaşlıklar dostluklar her zaman bulunmuyor başımın üstünde yeriniz var.. :) bende teşekkür ederim kardeşim bnm hoş sohbet ve muhabbetinizden ötürü.. :icon_tup:
hayırlısıyla bitsin yellow EG kutlamaya geliriz mangal filan yaparız inşallah.. ;):D
Beklıyoruz Kanka BuraK La:D Sızlerı Sı Bıtınce Fena Olucak Bugun Aksam Olsada Gecsek Yanına:D
Maşallah çok güzel renk çok yakışmış.
vayy bee mazi gözümde canlandı. ilk boya anı fln hoş şeyler :)
hayırlı olsun cihan güzel olacagı kesin.
Maşallahhhhh :)
Masallah , boyalı hali cok güzel gözüküyor :)