bu arada ömerin garsonluk olayı süperdi
müşteri: iki çay teki açık
ömer : tamam usta iki çay çek[/QUOTE]
![]()
renk çok güzel olmuş cihan gözünaydınama jant rengi bitince araç üstünde nasıl durur o konuda şüphem var gerçi oda kolay iş 1 günde boyanır jant dediğin ağız tadıyla binmek nasip olsun inş.
Hadi bakalım.. Bİtti biticek.. Hayırlısı ile çıksın.. Nazar göz değmesin.. TEk isteğin bu olsun![]()
Maşallah kanka..
Maşallah cihan süper olmuş renk..Tam toplansın da o zmaan daha güzel bir araç çıkacak ortaya
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
jantlar beklendiği kadar kötü durmuyor bence ama sarı arabada cok sırıtıyo gibi. beyaz olsa süper olur. maşallah cok güzel oluyor gittikce.
Maşallah renk çok iyi sabır isteyen bir iş Allah utandırmasın yanlız jant renkleri beyaz olursa sarı renk daha ön planda olur gibime geliyor..
Resımlerı CIhan Atar Bugun Dun Aksam Yanındaydık Si'ımızın COk Fena Oldu
Gelısmelerı Resımlerı CIhan Gırdıgınde Koysun BEn Anlatmııım
Jantlrı Taktık Aracın Ustune Bana Gore COk GUsel Oldu Ama ZevkLer Tartısılmaz![]()
Tşk.ler
Saol kardeşim
Tşk.ler Erol abi Y-53 çok fena oldu cidden![]()
Çok tşk.ler şuanki halini bi görseniz dün akşam bayılıyordumEywah diyorum size
Benim bile beklediğimden çok daha güzel oluyor
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Allah razı olsun kanka tşk.lerPazar günü arabanın etrafında dolandım ama göremedim seni
Neyse araç bitsin atlar geliriz biz tekrardan
Walla yakından bi görseniz canlıda sakın değiştirme süper diyeceğinizden eminimGörenlere sorabilirsiniz
Tşk.ler istediğimizden bile güzel oldu maşallah
Eyw saolasın resimler gelicek
PuahahahhaO heryerde öyle milletle kavga etcez bigün garson sanıyolar kardeşimi
![]()
![]()
Haydaaaaaa yeter artıkBi bitsin araç az kaldı bekleyin boyatma süper oldu demezseniz neyim canlıda mükemmel duruyorlar şuan resimlerdeki ile alakaları yok
Bi bitsin hepinize göstericem boyama diye yalvarılcak bu sefer
Kanka fena oldu jantlar of diyorum
Abi dün akşamki halini bi görsen benim bile ağzım açık kaldıOf diyorum
Ki daha cam mam yok araçta ama fena oldu walla beklediğimden bile güzel
![]()
Kanka of diyorumAdam gibi ışık makine yok ki sağlam çekiyim
Araç dün akşam çok fena oldu walla
Maşallah diyim kendi aracımda gözüm kaldı dün akşam
Olanağım olsa bi otobüs kiralayıp hepinizi buraya getiricem canlı görün diye fotolarla alakası yok resimleri atıcam şimdi 4 5 tane
![]()
Eveeet arkadaşlar.Dün gittim saat 5:30 gibi yine aracımıza ve hava güneşli olduğu için kapının önünde yatıyordu hemen bi kare aldım.Sadece sağ tarafa öyle bi görelim diye jant takmıştık hatta öndeki jantta lastik ters yön
Lütfen jantların rengi hakkında yaorum yapmayalım sıkıldım artık sorun değil renk jantta o kadar halledilir ki benim çok hoşuma gidiyorlar onun için lütfen o jant konusu bitsin artık
Tekrar sölüyorum jantlarda sedefli boya var gölgede ve normalde çok farklılarGerçekte gören herkez aynı şeyi sölüyor güzel uyum olmuş diye.Hem ben farklı olsun istedim istediğim gibide oldular
Şimdide akşamki resimlere geçelimAracımızın içi komple ön kapılar hariç mat siyahla ve pütürle boyandı çamurluk içleri aynı şekilde ve bijonlarımızda bu şekilde işlemden geçti çok memnun kaldık
![]()
Motor içini ve tüm iç aksamı siyah pütürle ve mat boya ile güzelce boyadık çokta şık durdu.Kaput altı ve motor içimiz dolgun mat siyah olucaktı ve oldu.Motoru daha temizlemedik ve motor parçalarımızı takmadık arkadaşlar.
Elektrik ustamız aynı zamanda kardeşimiz Hakan maşallah eli ve yeteneği muazzamVe iç pütürümüzüde burda rahatlıkla görebilirsiniz.Evladiyelik oldu araç artık sanırım
Devamı geliyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)