eee fotolar ???
bak cihan bu kaçtır bizi kekliosun imageshack bozuk diebu sefer yemezler
xs.to falan denebırak imagesshacki acaip meraklandım yaa
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Coil'ler Takıldı, Araç Basıldı.
Magna Flow Egsozumuz Takıldı, Hemde Çapraz.
Çok İyi Bir Sesi var ve Görüntü Son Nokta.
Araç Şuan Kitap gibi Oldu, Sesiyle, Basıklığıyla.
Ön Kaput, Farlar ve Tampon Takılıcak.
İçi Toparlanıcak.
Nasipse Yarın Yollarda Olucak Si![]()
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Eveett arkadaşlar resimlerimize çok ara verdik anlatıma devam edelm
Camlarımızı taktırmak için Ömer abimize gittik.Camda İzmit'te 1 numara.
Ondan yeni bir ön cam aldık.Camları taktık ve baktık ki çok sırıttılar bizde hepsine 1 numara cam filmi çekmeye karar verdik.Normalde bende karşıyım cam filmine sevmiyorum 106'tıdakileri kendi ellerimle sökmüştüm ama bu sefer Si'ımıza komple 1 numara yaptık
Başlayalım resimlerimize:
Camcıda filmlerle yeni ön camımız..
Bu arada cam bakalitlerimiz 0 alındılar.
Cam işlemlerimiz bittikten yerlerine monte edildikten sonra geçtik dükkanımıza
Arka ve ön tamponlarımızda boyandılar walla çokta güzel oldular özellikle ön tampon
Yan aynalarımız darbeliklerimiz tavan oluklarımızda boyandılar mat siyah ile tam darbelik siyahı:
Spoilerımızıda boyadık:
Maşpiyellerimizde elden geçti tabiki aynı mat siyah renge boyandılar.
Dükkana getirdik geri aracı:
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
jantların rengi uyumsuz demiştim ya, çok ama çoook yanılmışım![]()
![]()
harika olmuşlar gerçekten.. tam bitmiş fotoğraflarını merakla bekliyoruz, arşivime koymak için sabırsızlanıyorum
iyi çalışmalar,
şunu toplayın artık çatlıyorum meraktan![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
masallah guzel ilerliyo proje elinize saglık. ic malzemeleri neyle boyadınız siyah cok guzel olmus astarlayıp boyadınızmı direk yoksa varmı baska özel yolu. kolay halledilebilicek bişey ise bende düşünüyodumda.
kazasız belasız günlerde kullan
![]()
Btmiş halini 4 gözle bekliyorum maşallah cok güzel ilerliyor cam filmi doğru karar sarı aracta cok guzel duruyor![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Devam edelim...
Arka tamponumuzuda aracımıza taktık dün akşam:
Yan sinyallerimizi , darbelikleri aynalarımızı taktık aracımıza:
Sonrasında çıkarttık o dandik 6 kg olan monza hava filtreli borumuzuYerine Big Tube'ümüzü monte ettik birazda öylesine motoru temizledik üstten üstten.
Ön tamponumuz ve bizim çocuklarMustafa Kangoo ve Ömer Zafira sağdada Taşkın'ım seviyorum sizi
Vee en can alıcı noktalardan biri..Mat siyaha boyadığımız ön Mugen lipimizide monte ettik tamponumuza.
Ve arkası aracımızın dün akşamki durumlarından yeni takılanlarla görüntüleri.
Tüm darbeliklerimiz tavan çıtalarımız camlarımız intake'imiz vs herşey hazır.Daha geliceklerde var tabiki
Akşamda bu kadar çalıştık ve eve geçtik dün akşamda..
Resim geldi kanka
Camlar çok sırıttı çaktık komple 1 numarayı gayette memnun kaldık
Önce hepsini tinerler çok güzel bi şekilde sildik temizleme tineri ile.Arkası plastik astarı attık 2 kat.Ondan sonra normal mat siyah bi boya kullandık 3 4 kat.Ama en önemli şey boyayı düzgün atmak ve kurutarak kat geçmek.Dolgun değil püskürtme sisli boya atmak lazım üstündeki döşemenin izini kaydetmemek için
Gelcek kanka bekle
Saol kardeşimDediğimize gelindi sonuçta
Sen birde şimdi Coillerden sonra gör yaklaştıkça çamurlukla araç daha güzel duruyorlar
Tşk.ler kardeşim
lip bnm diecmi yapmssn tmmdir
filtre kendine getirmiş motor goruntusunu
bide o kocaman egzozdan kurtuldunmu tmmdir
maşallah nazar degmesn![]()
Arac YErde Gıdıyor Sase YerdeHelekı EGsoz Nokta Oldu Sesı Ve Durusu Muhtesem Cok Sevmeye Basladım Bu Sı Yı
![]()
maşşalah 41 kere. kem gözlere şiş. çok beğendim cihan arabanı. güle güle kullan inş. yolalrdaki görüntülerinide merak ediorus. görmek ümidiyle.![]()
*On3r*
10 numara oldu walla emeğinizin karşılığını almışsınız bu muhteşem arabaylaPlaka ne olacak acaba ? marka veya modelle uyumlu bi plaka olursa efsane olur
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)