Aracın son durumu çok güzel olmuş...Gerçekten emek var..
Printable View
Aracın son durumu çok güzel olmuş...Gerçekten emek var..
harika olmuş maşallah kazasız belasız kullanın....
maşallah çok şık oluyor
çok güzel olmuş maşallah :)
cihan abi hani siyah olcaktı bu araba :D ben bayadır takip edemedim kusura bakma ama güzel olmuş maşallah allah utandırmasın ;)
offofffff offff diyorum allah kaza bela vermesin taşş gibi olmuş :) nazar değmesin, gözü olanın gözü çıksın , süper olmuş yaa ellerinize sağlık :) güle güle bin aracına :)
Allah korusun nazar edicem die bakıp bakıp maşallah dedim:) çoğu gidip azı kalmış çok iyi sürede ilerledi proje tekrar maşallah :D bittiği zaman bi kurban kesersiniz artık.:D
eksoz dediler çapraz dediler magnaflow dediler. heveslendim ahanda görücez die. kaportayı tek gördük :)
ama onu da görürüz. maşallahı var. ön taraf toplanınca süper olucak.
41 kere Maşallah nokta olmuş.Allah kazasız belasız hayırlı binmeleri nasip etsin,emeğin karşılığı fazlasıyla alınmış Maşallah tekrardan.
masallah yaa gerçektenn bomba oldu çok emek war bu işte herkezin emeğine sağlıkk
baştan sona kadar okudum zamanım nasıl gectı anlamadım ılk başlar pek ummuyordum guzel bişe cıkacagını ama gercekten on numara olmuş tebrıkler allah sevdıklerınızle gule gule bınmeyı nasıp eder inş..
Maşallah ya 10 numara olmuş kazasız belasızzz =)
ben bu lipi begenmiom vay tercih senin ama çok kocaman duruo basamazsın çok
41 Kere Masallah Dıyorum Bu Kadar Emegın Karsılıgını Fazlasıyla Alıcagımıza Inanıyorum
Bıraz Once Sanayıden Cıktık Eve Geldım Sımdı Arac Bıttı Incık Boncugu Kaldı Onlarda Sabah Bıtırıcez ıns;) Aksam Ustu Karsısına Gecıp Buyukk Bı Zev kle Seyredebıılırız:D
Bıraz Once Sanayıden Cıktık Eve Geldım Sımdı Arac Bıttı Incık Boncugu Kaldı Onlarda Sabah Bıtırıcez ıns;) Aksam Ustu Karsısına Gecıp Buyukk Bı Zev kle Seyredebıılırız:D[/QUOTE]
Birazdan evden çıkıp aracın yanina gidicem,bugun çok keyifli olucak,
Maşallah çok Güzel oldu,İnsanın baktıkca içi açılıyor:):icon_tup::)
süper olmuş yaw maşallah
Harika görünüyor harika :) Maşallah nazar değmesin :)