Suan Sanayıde Calısmalara Devam Edılıor :D Tum Kadro Orda :)
Printable View
Suan Sanayıde Calısmalara Devam Edılıor :D Tum Kadro Orda :)
foto bekliyoruz :)
Geliyor kanka sıcak sıcak 10 dk lık resimler :)
İst.ten bile taraftarlar geldi :D Eren yanımızdaydı RSİ almış tam yırtık uçurtma kanka denedim dün.
Şimdide camcıdan geldim taktık camları 1 numara film yaptık komple çünkü çok açık durdu direk takınca camlar araba ayna gibi camlar sırıttı çok.
Tşk.ler kardeşim Allah razı olsun :)
Eywallah abicim :) C.tesi ye yetiştiricektim ama olmadı ;) Yoksa yanına tabanvay deil si ile gelirdim :D Olsun PE yi getirdik ;)
Saol abi tşk.ler
Tşk.ler :icon_tup:
Çok tşk.ler :) Geçen akşam sizden bahsettik.Biçok motor parçamızda mavi ton var kaput altı ve motor içide siyah acaba Mertcan'ın motor kapağı renginde mi yapsak diye Ömer'le öyle bi sorduk kendi kendimize :)
Kapı çıtalarının araçla uyum içindeo lucağını düşündük siyah sarı olucağı için komple güzel olucak bence ama değişik bi renk komb. olsaydı bende iptal edebilirdim.Ama pekte bi işi yok istediğimiz zaman öyle bir değişikliğe gidebiliriz söküp çıtaları ;)
Camcıya bıraktım kanka dün akşam ;)
Saolasın kanka güzel oldu walla ben bile emin değildim :)
Tşk.ler amin :icon_tup:
Eveeett resimlerimiz yükleniyor :)
ramazan abinin aracına çok yakışmış ama cihanın araç için bende önermiştim, sonra sarı Silara bakınca anladım bende sarılara siyahın çok yakıştığını :), ama araç beyaz ise tam beyaz olmalı, bkz. Ramo si :)
İmageshack yine aptalaştı fotoları yarın koyarım beyler ;) Hem camlar takılı vs resimlerini paylaşmış oluruz ;)
yavaş yavaş geliyo makine hadi bakalım bekliyoruz fotoları :D
aynen imageshack mallaştı=)
hadi artık bugün beklemeyelim :D
PAzar gunu Ins Yollarda Sarı Sı 'mıs:D
adım adım foto istiyoruz :)
Kanka reism eklicemde işlerim çok yoğun bi türlü girişemedim :) Zamanım olsa gidip aracı camcıdan alıcam ama nerdeee.Bugün cuma'da olduğu için 1:30 saat ztn iş yapamadan ölüyor onun için patlak verdim ;) Ama eklicem merak etmeyin
Toplandı Toplandı, Bişeyi Kalmadı :)
Şimdi Yanından Geldik, Harika Oldu Maşallah.