Foto yokmu esay'cı![]()
Ben 106'tımdaki cam filmlerini aracı aldığımda ellerimle sökmüş adamım cam filmini hiç sevmem ama buna lazım oldu çünkü direk camları taktık sarının üstünde garip durdular emanet gibi oldu camlar bizde hepsine 1 numara çektik.Ama o sorun dğeil sökeriz bakarsınız ki bence güneşte açılınca renkleri hiçbir sorun kalmaz
İmage bi düzelmedikiOlsa neler yapıcam
Bende aynı görüşteydim kardeşimMillet pek alışkın değil buna ki İzmit'te hiç değiller nerdeyse
Walla bende düşündüm ama böyle siyah daha güzel duruyor canlıda emin olun
Yapıcaz kanka ama yazı bekliyorumSenin tavsileyin 10 numara yavrum zaten uymamak mümkün değil
Ön kaput yazın kaldırılacakAmortisör takılacak zaten ön kaputa o aklımızda hep vardı
Tşk.ler tavsiyeler için
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
masallah uzun ve zahmetlı bır calısma olsun...elınıze saglık...kazasız belasız ıyı gunerde kullanmak nasıp etsın...ufak tefek eksıklerıde yaza kadar tamamlanır gercekten cok guzel gorunuyor 2010 model olmus...daha detaylı resımlerı beklıyoruz...kolay gelsın
41 kere Maşallah. 10 numara olmuş. Kazasız belasız inşallah![]()
Hayırlı olsun,maşallah
Emeğinizin karşılığını almışsınız..
Maşallah kardeşim temiz ve zevkli işçilik olmuş![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
Valla araç çok güzel oldu,
Bugün karşıdan gelirken izledim 'Sİ' mızı hasta olmamak elde değil;
Emniyetin öünden geçerken tüm polisler döndü baktı o kadar etkili oldu işte gerisini siz düşünün...![]()
GARAJ İZMİT
fotoğraf yok mu ?????
inşallah, efsane oldu ya araç!![]()
valla abi resimlerinize imrenerek baktım allah utandırmasın gönlünüze Göre versin çok başarılı devam ediyor MAŞALLAH.
Tünele Girerken 4'ten 3'e Çektiği An, Hala Gözümün Önünde.
Kolum Kadar Alevi Attı be.
Sanki Flame Kit Var Mubarek![]()
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Videolar fenaaa izledim sabah![]()
Arkadaşlar resimler araç tamamen bitince gelicekKaç kere niyetlendim resimleri eklemeye ama imageshack izin vermedi :/
Dün gece güzel eğlendik walla![]()
![]()
Ya o alevi bide ben görseydim
![]()
![]()
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)