hehehehe...vallahi bende kendi arabama bakar gibi bakıyorum
![]()
hehehehe...vallahi bende kendi arabama bakar gibi bakıyorum
![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
şimdi herkes jant rengine laf ediyor benimse acayip hoşuma gidiyor ki önceden ben beğenmiyorum rengini nasıl iştir bu şimdi sayın cihan çizmecivalla bence spoilerini taktıktan sonra hiçbir eksiği kalmıyor
iç mekan için ise ben farklı düşünürdüm tamam sparcolarda çok güzel olmuş kesinlikle lafım yok. ama komple VTİ koltukları yada typer koltukları şeklinde yapardım ben daha orjinal ve özgün duruyor bence, kadranı ya orginal bırakırdım yada İTR kadran alırdım.. tekrardan maşallah, kazasız belasız
ön arka tampon neden yeniden boyanacak bu arada ???
çok bariz şekilde renk farkı belli EGVTEC in aracıyla kafadan, bencede farklılıklar çok...
ben kopya çektin demedim yaw yanlış anlamışsın. önden görünce aynı onun gibi duruyor ondan çok benzettim.
Benimde hoşuma gidiyor.Kiminde ne dediği beni ilgilendirmezSadece saolsun arkadaşlar tabiki tercihlerini sölüyorlar beğenilerini bunada saygı duyar dikkate alırım ama kendi zevkime değişmem tabiki
Ki jantlar değişecek maddi durum bu şuanlık.
Ne vti nede type r koltuğu sokarım şu araca apachi işi olur kesinlikleKadranı ben değiştirmedim öyle idi bende bunu takmazdım ilerde değişebilir.İTR kadran parasını havale et direk takıyım bende
![]()
Tamponlar ve kaput tekrar boyanacak çünkü istediğim gibi olmadılar
Tekrardan tşk.ler kardeşim
Böyle görmen güzel bence Erol abi çünkü senin aracını çok beğeniyordum sen öyle bakıyorsam buda güzel olmuş demektir.Tşk.ler
Maddi imkanlar olsa gönül daha neler olmasını ister ama arkadaşlar bizi para mıçıyor sanıp sağa sola saldırıyorlar![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
benimkinin renk kodu y-56 yanılşmıyorsam cihanınkide aynı ?
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
*evet İTR kadranları acayip pahalı nedendir anlamadım ama yinede hesap no'su alıyim benden olsun![]()
![]()
*jantı değiştirmen lüks olur bence çünkü baya güzel oldular
*koltuk konusunda farklı düşünüyoruz
arşivimde yerini aldı aracın,teşekkürler kardeşim böyle bir araç sunduğu için.
iyi forumlar herkese
Allah razı olsun saolasınBen herşeyi kendi kazandığım alın terimle yaptım bu şekilde devam etmek isterim ve son kuruşuma kadarda bu araca harcadım
Tabiki saygı duyarım kardeşim koltuklarda aklımda hep vardı ben sevmiyorum vti koltuklarını yoksa bi abimde evinde normal büro koltuğu olarak kullanıyor onları bedavaya vermeyi teklifte etti![]()
1- Öğrenmenin hiç bir türlü yaşı olmaz.
2- Mimik olmaması konusunda katılıyorum. Yanlıs anlasılmaması ıcın kullanabılırsınız o zaman.
3- Siz bozarsanız bende aynı şekilde bozarım.
4-2 farklı anlamı vardır. Biri dalga geçmek içindir, birisi de ciddi anlamda iyi olmuş demektir
.
1 - Öğrenmenin yaşı olur demedim '' senden öğrenmem'' dedim.
2 - Ne dediğini anlamadım mimik derken icon kullanılıyor forumda bence '''' buda olumlu bi mimik forum için
3 - Ben biraz daha konuşursan seni çok kötü bozucam
4 - Tekrar dediğim gibi söylemek istediğimi saklamam açık açık söylerim bundan kaçınmam altında mana aramaya devam edersen ulaşıcaksın
5 - Konumu daha fazla kirletmezsen sevinirim
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)