işte bu jant rengi siyah veya beyaz olaydı:D:D maşallah...
Printable View
işte bu jant rengi siyah veya beyaz olaydı:D:D maşallah...
Maşallah kazasız belasız.. 10 numara olmuşşş herkese örnek bi makine :D
MAaşallah yaa çok güzel oldu çok ama çok hoşuma gitti ama cam filmleri olmasa dahamı iyi olurdu:soru: jant rengi benim hoşuma gitti:icon_tup:
her resim farklı bir güzel.maaşallah.
camlara takılan rüzgaz kesmesi için mi ne o rüzgarlıklardan takmayı düşünüyormusun.onlar çok yakışacaktır bu araca eminim.
maşallah çok güzel olmuş , jantlar çok güzel bence değiştirmeyin çok şık duruyo , koltuk konusunda type-r koltuğu daha orjinal durabilirdi ama tercih tabi sparcolarda çok şık , tekrardan maşallah.. :)
41 kere maşallah elinize emeğinize sağlık Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin...
on numara olmuş çok hoşuma gitti:icon_tup:
Çok tşk.ler ilginiz için allah daha iyilerini nasip etsin hepimize :icon_tup:
Tşk.ler ilginiz için :) Type r koltuklarında kırmızı renk olduğu için kullanmaktan vazgeçtim yoksa sparcolardan daha ucuza bulmuştum.Ama memnunum ben koltuklardan cidden güzel koltuklarmış.
Cam difizörü bencede güzel durur ilerde takarım ;) Şuan tek düşündüğüm ay sonunu getirebilmek :)
foto var ama gündüz fotosu yok :p maşallah yavrucum maşalah :)
:D Yok artık b.kunu çıkardınız :D
Kanka gündüz bitek pazar günü çıkardım dışarı bide geçen muayene için.Buralarda gündüz bu araçla rahat gezebileceğimi sanmam :)
Pazar günü fotoları güzeldir ben çekmedim hiç ama ark.lar çekti saolsun onlardan alır paylaşırım :icon_tup:
Gezersin olum ne olcak ya :D Ben 34 plakayla mis gibi gezmiştim :p şu işleri yola koyayım gelecem yanınıza zaten :)
Aracın son halı gercekten hos olmus cok begendım. :icon_tup:
Arac hakkında elestrı olucaksa (kı bana gore elestrlecek bı tarafı yok) tatlı dılle olması gerekır.. cok emek Var gercekten aracta..
Emege Saygı..Masallah..
Maşallah çok güzel olmuş.Ufak tefek eksıklerınıde giderdikten sonra daha da iyi olacak..Aracın kıymetini bil :D
arkdasım oncelıkle gule gule kullan gercekten cok emek harcamıssın ortaya cok guzel bı arac cıkarmıssın sarı renge bayılıyorum zten araba on numara olmus fakat sakın yanlıs anlama benım kendı gorusum jantların hıc olmamıs arbanın butun guzellıklerının yanında tek bu ayrıntıyı solemek ıstedım :)
Arkadaşlar Yaklaşık 1 Saate Kadar, "Otomobilleriniz" Bölümüne Aracın İlk Prof. Makina İle Çekimlerini Koyacağım.
Gerçekten Güzel Fotoğraflar Çıkardık.
Maşallah Tekrar Cihan Kardeşime.
VALLHA DELİ OLMUŞ :D:D Bayıldım gerçekten yaa böle herşey yerli yerinde otrmuş çok başarılı olmuş KAZASIZ BELASIZ İNŞ :) koltukları kaç aldınız pm atarsan sevinirim tkrar MAŞ :D
Maşallah çok çok başarılı bir araç olmuş,buram buram emek kokuyor. :)
Tşk.ler beğenmenize sevindim :) Jantlar kendimi toparladığımda değişecek ;)
Tşk.ler Sinan abi :) Elimden geldiğince aracın değerini bilicem ki biliosun benim araca nasıl baktığımı ;)
Çok tşk.ler :) Değer bilinmesi gerçekten güzel saolun :) Daha tam bitireesekte sonuçtan bende memnunum :) Bikaç eskiği ve stickerları kallolduktan sonra bence çok daha güzel bir görünüm kazanıcak aklımdaki Eg biraz daha farklı :) Bu arada VAF fena bi vti gerçekten maşallah aracınıza