Yavrum walla fotoları daha bende görmedim yolda çektiniz sanırım :)
Allah razı olsun kardeşim tşk.ler uğraştırıyoruz senide :) Emeğine sağlık bu saatte şimdiden tşk.ler :) Fotoları bende merakla bekliorum bende görmedim daha :)
Printable View
Tşk.ler :) Elimizden geleni maddi manevi anlamda yaptık gönül daha iyi maddiyatla daha güzel işler çıkarmak isterdi ama bi yere kadar dayanabildim elimden bu geldi :) Daha bitmedi aracım daha güzel yerlere gelicek inş. aklımdakileri yapınca tr de baya bi geçerli olur diye düşünüyorum :icon_tup:
Takaşi esayla aran nasıl?:D günleriniz nasıl geçiyor.:)
maaşallah çok güzel olmuş kazasız belasız ...
Çok tşk.ler :) Maddi manevi çok emeğimiz var cidden elimizden bu geldi :)
Görüşleriniz için çok tşk.ler tekrardan saolun. VAF'a denicek yok maşallahtan başka ok gibi :)
Çok tşk.ler amin :)
Çok tşk.ler :) Cümlemize :icon_tup:
Hiç sıkılmadan 85 sayfa okudum, kocaman bi maşallah :)
harbi süper olmuş ellerinize emeğinize sağlık yeniden bir Si'yı hayata döndürmüşsünüz maşşallah kazasız belasız iyi günlerde kullanın...
bol zaman cok emek ciddi para = mukemmel sonuc....
Gerçekten çok güzel olmuş maşallah 41 kere.
Allah kazasız belasız binmek nasip etsin :)
hayırlı olsun cihancım Allah güle güle kullanmayı nasıp etsın ınsallah.:)
Bugun yahyakaptanda gördüm gercekten cok güzel görünüyordu :)
Aracınızı nasıl oyle yol kenarında bırakıyorsunuz , aklım giderdi valla :D
Masallah.
Kız arkadaşım orda oturuyor onda kalıyordum kapının önünde gözümün önünde duruyor yani araç :) Walla yanında araçlar bile durmaya başladı inip bakanlar oluyor bende arada tırsmıyor değilim biliyorsnuz fesat düşünen insan çok :)
Beğenmenize sevindim tşk. ederim.Bikaç aya daha güzel bi şekilde yapıcaz aracımızı inşalah :) :icon_tup: