kolay gelsin.allah utandırmasın çok güzel olacağa benziyo.takipcisiyim konunun![]()
kardeşim her şey gönlünce olsun
Gerçekten çok uğraşıyorsun ama bitince sende görüceksinki son nokta budur :-)
Her zaman yanındayız ...
Hayırlı olsun öncelikle projen..
mutlaka aksilikler çıkıcaktır ama bu işin tatlı kısmı başarmanın zevkini arttıran faktörlerden yani maşallah herşey istediğin gibi olur inşallah..
İzmit yeni bi si daha kazanmış oldu ne güzel..
bendede beyaz var bi ara işlerinden vakit bulursan yanyana bi foto çekelim siyah-beyaz karşıtlılığın uyumu olsun =)
bişeye ihtiyacın olursa herzaman yardıma hazırım bende haberin olsun..
cihanım Allah utandırmasın valla anatımın çok güzel hiç bu kdr uzun uzun okumamıştım bu tarz konuları bitirde gezdir bizi![]()
Eywallah kardeşim tşk.ler.Walla dün elektrik kesildi fırtınada onda bile durmadık
İnşallah kankaDün akşam biz çıktık sen geldin insan erken gelir
Dün baya bi iş yaptık
Amn tşk.ler.Bi bitse neler olucakta çok stressli bu dönem
Aynen kanka el emeği olması çok daha güzel benim için yoksa al sacı tak tak gitsin ama niyetimiz ip gibi olmasıSanada nasip olur kanka Fiesta'yı okutur alırız bi si
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Saolasın yavrumTşk.ler
İnşallah abi Teşekkür ederimHerşeyi hallettimde şu kapı direklerinin üstündeki çıtalarla kapı lastikleri lazım
Onları bi bulamadım Ankara'da var mıdır?
Saol kardeşim inşallah alıcaz Allah utandırmasın
Tşk.ler inşalah güzel sonuçlanacak
Tşk.lerİnşallah tek amacımız o
![]()
Tşk.ler abi
Tşk.ler Melih Allah razı olsunGelceksiniz zaten bitince Burak'ında sözü var seninde
Burda ıslatırız çay içerek
![]()
Tşk.ler ama o işi yapamayız çünkü araç siyah kalmıcakYazın konuşup görüşmek üzere
Ben kışın çıkarmam bu aracı
Amin tşk.ler
Aynen kardeşim
Bi tanıtırsan kendini güzel olur
Tşk. ederim amin
Eveeettt Şimdi fotolarla dün akşam işten çıktıktan sonra yaptıklarımızla devam edelim.Yeni resimler geliyor:
Dün akşam fırtınadan elektrikler kesildiğinde bile durmadık devam ettik çalışmaya telefon ışığıyla onla bunlaAllah'tan fazla uzun süre öyle kalmadı..
Şimdi gelelim resimlere ve ne yaptıklarımıza. Birazdan geliyor resimleri yükliyim
Şimdii.Yine her akşamki gibi koşa koşa gittim.Aldım Taşkın ustayı yanıma giriştik işe.
Dün Mustafa ve Hasan ustamız dinlenmeye çekildi zaten bizim işimiz olduğu için isteselerde giremezlerdi.
Dün gittiğimiz gibi araçta tek kalmış olan tavan döşememizi söktük Taşkın ile ondan sonrada sıra Sunroof'a geldi.Söktük sorunsuz sökmesinede takmasını nasıl becerecez bilmiyoruzAma güzelce boyanabilmesi çin o aralarında boyanması lazımdı yani mecvur söktük.İyi mi yaptık bilmesekte biz iyi olsun diye yaptık
O görüntülere gelelim:
İlk önce güneşlikleri söktük o kadar kolay olan iş mafetti biziVidaları kaynamış resmen.En son matkapla vidaları bozdukta söktük nede olsa hepsi değişecek 0 vidalarla zaten...
Bu arada dünki resimleri ben çekmedim.Saolsun yanımıza gelen Mustafa Kolaylı (Kangoo) arkadaşımız geldi yanımıza bizimle durmak muhabbet etmek için.Resimlerimizide o çekti.Resimlerdeki Taşkın ile benim dün akşam komple ustalar dışında biz çalıştık.
Heh işte buda benim.Sunroof'u söküyoruz ama hayırlısı
![]()
Ön tamponumuz 0 olarak duruyor.Diğer parçalarıda çekicektim hem gelen aldığımız parçaları hem motor parçalarını ama saolsun Taşkın sabahtan hepsini kolilemiş yada sarmış bantlamış depoya kaldırmış ölü bağlar gibiKıyamadım o kadar uğraşmı gidip açamadım.Onlar boyadan sorasına kalmış oldular.Şuanlık yenilerden sadece tampon var elimizde diğerleri depoda.
Tamponumuz:
Sunroof'umuz tavan söküldükten sonra.
Tavan istediğimiz gibi çıktı.Sol tarafta biraz çürüme olmasına rağmen sağ taraf zıpkın gibi maşallah.Komple iç pütürlenip astarlanıcağı için oralar sorun teşkil etmiyor.
Tam o ara Mustafa usta geldi yanımıza.Sunroof mis gibi hiç oynamayın girdiği yere kadar yaparız boyasını açıkken desede biz o ara taraflara dibine kadar boya sürmek için sökme kararı aldık.İşte sökmeyin dediği an
Ama sonuç olarak![]()
Saolsun Görkem(Siyah C5) kardeşimizde yanımızdaydı Cola ve Cips ile destekledi bizi
Soldakide benim.Camların yanındaki yapışkanları temizliyorum kaportadan.Normalde yarım paket içtiğim sigarayı 1 pakete çıkardım projeye başladım başlıyalı herşeyim değişti
![]()
Maşallah kardeşim şimdiden hayırlı uğurlu olsun![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
Fotoğraflar Bekleniyor
Kanka Bu akşamda Erken Gelemem Heralde..
Ama Artık Free'yim, Her Türlü Yanınızdayım![]()
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Fotolar geldi devamda edicek
Walla kanka dün Mustafa biraz bahsetti iş mevzularına valla olmaz öyle şey akşam gelde konuşalım fazla durmayız bu akşam yorulduk çok.Belki İmhotep Özgür abiye jantları almaya gidicez uyarsa Zafira ile gideriz seke seke
Tşk.lerKardeşim uğraşıyoruz hergün walla geberecez
Tşk.ler amin
Herşeyi buldumda kapı direklerinin üstündeki iki tarafında parçaları ile kapı içi lastikleri lazım öpüştükleri yer bi onlar kaldı sonraki herşey tamamOkuyanlar belki yardımcı olucaktır
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)