hayırlısı olsun kardesımsen iyisin
arabanda iyi olsun senın hakkın o
nazar değmesın....
Amin.Devamı hergün gelecek ve geliyor
![]()
Gelme sen hala
![]()
Tşk.ler kanka inşallah
Takip etmenize sevindim tşk.lerİnşallah güzel olucak jdm jdm
Çok tşk.ler
Walla onu bende anlamadım ama proje olması için illa swap mi yapmak lazım yada aracın 300+ mı olması lazım ama dediğim gibi hiç sorun deilBenim aracım en fazla 180'lerde olur bitirdiğimde
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Tşk.ler RamoAllah hepimize kolaylık versin
Saolasın Ali abimYardımlarından dolayıda tşk.ler
Seninde emeğin olucak araçta
Allah razı olsun Ufuk'umÇok tşk.ler kardeşim sizi utandırmıcaz
İnşallah tşk.ler![]()
Eveeeettt arkadaşlarDün akşamda gittik gördük aracımızı çalıştık fotolarımızı aldık.
Dün yine arkadaşlarımız bizi yanlız bırakmadı ve Mustafa Kolaylı ( Kangoo) Görkem (C5) ve Yasin yanımızdaydıYanlız bırakmadılar saolsunlar.
Dün akşam baya bi iş hallettik Hasan usta Taşkın ve ben.Bugünki işlemleri yapmak için çok iyi bi şekilde aracı hazırladık.
İlk önce ben gitmeden aracı soalsun Taşkın güzel bir şekilde temizlemiş ve macun işine hazırlamış.Ben kapıdan girmeden yarım 1 saat önce Hasan dayımız maskesini takmış macunlama işlemine başlamıştı.
İşte görüntüler (02\02\2010):
Hasan dayımız macunlama işinde.Arkadaşlar macunlar gözünüzü korkutmasın bu işlemi kusursuz bir kaporta için kullanıyoruz.Elimizi korkak alıştırmadan bol bol sürdük yoksa kaportamız kötü durumda deil.En ufak bir 5 milimlik basıklığı bile kapatmak için yapılıyor.Zaten bildiğiniz üzere şuanki macunun %85 i zımparadan sonra dökülecek
Şişirilmiş çamurluklarımızı düzgün haline getirmek için çok uğraştık el işçiliği ile.Şimdi pürüzsüzlük peşindeyiz.Ordaki macunun %90 ı gidecek![]()
Hasan dayımız yine iş başındaİzmit'in sağlam abilerindendir kendisi...
Taşkın'ım kapının tam direğiyle saçının olduğu yerde bir çatlak buldu saolsun onu kaynaklıyor.En baştada dediğim gibi Taşkın ustamızın en iyi yaptığı iş ince ayrıntılar
Takım çalışması
![]()
kolay gelsin inş istediğin gibi çıkar ordayken keşke jantları çıkarsaydın bi zarar görmesin diye.sarı olacaksa jantlarıda siyah tavsiye ederim
Burdan devam edelim.Taşkın ve Hasan ustamızla:
Ufak bi zımparaladık kuruduktan sonra sadece keiyftenAsıl zımpara bugün atılacak
İşte seyircilerimizŞaka bi yana kardeşlerimiz olmasa çok sıkıcı olur işler.Onlar geliyor muhabbet , tartışma hepsi bir arada gidiyor.İyiki varlar.
Sol baştan Mustafa Kolaylı ( Kangoo - Bu sene mükemmel bir Kangoo çıkarıcaz-) , Taşkın , Görkem ve YasinGörkem'de yalandan zımparalıyor
Dediğim gibi arkadaşlar macunlar gözümüzü korkutmasın bildiğiniz gibi onların %90 ı gidecek.Biz sadece elimzi korkak alıştırmadık düzgün olsun
Dün akşam bu kadardı.Hava birden çok fena bir şekilde kara çevirdi ve araçlarımızın üstü komple kapandı resmen.Temizleyip biran önce evlerimize geçtik. Bu akşam tekrar ordayız.Herkeze tşk.ler iyi günler.Yarın görüşmek üzere![]()
Tamda dediğin gibi jantları söktüm hatta resimlerde farkedersinJantlarımız değişecekti ama dün akşam vazgeçtik bi baktık bi türlü gidip almak nasip olmadı bi türlü denk gelmedi sürekli bişey çıktı en son kar bile yapdı dün akşam gidip alıcaktık
![]()
O yüzden bugün gidip jantları lastikten ayırıcam.Demin telefon geldi lastiklerim gelmiş sipariş verdiğim yerden.Jantlarımızı güzel bir bakır tonuna boyayacaz bugün gidip boyasınıda alıcam.Sonra 0 lastiklerimizide üstüne takıp hazır olucaklar![]()
![]()
madem bu kadar yaptın carbon spoon tarzı bi spoyler tak ve kaput tavan karbon kaplat ve carbon mugen ek tak
cihan bu si senin mi yoksa bir arkadaşınmı...
Si benim arkadaşlarımında sayılır ama ruhsat sahibi benim106'mızı satılık ilanı falan filan olmadan arkadaşlarımızdan birine sattık.Hayrını görsün.2 spor araçla yapıcak bişeyimiz yok.Gönül rahatlığıyla verdim Faruk kardeşime.Kendisi evli barklı bi arkadaşımız sadece hafta sonları cilasını atıp kullanıcak bir arkadaş. Hayırlı olsun Faruk'çum.Artık bende sadece Si var
![]()
Arkadaşlar sabırsızlanmayın daha anca kaportadayızSpoon Spoilerımızı aldık zaten şuan kargoda bugün gelicek aynı şekilde Mugen ön lip'imizde kargoda yolda geliyor.
Sakin biraz
Kaput ve tavan karbon olmıcak yapılacak tarza aykırı bi girişim olur.Zaten çil çil boyamızdan sonra öle bi işlem yaparsam dayak yerim Hasan dayıdan
![]()
Motor işlerini ben kendimde yaparım o sorun deilBi boya yapamıyoruz sorası elimizden geliyor Allah'a şükür
Boyayıda kapıcam yakında
Bakımları Radar'da yapılır
Abi yürümek çokta mühim değil kaliteli olsun yeterYürüyüşü bana yetsin benim 106'yı geçiyim sorası mühim deil
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)