[QUOTE=Cihan Çizmeci;1149234]Canın saolsun aldık gittiBen sorun yaşatcağını düşünmüyorum
sorun olmaz kardeşim biraz fazla basarsın 10 numara olur allahın izniyle..![]()
cihan baştan sona kadar aralıksız sıkılmadan okudum.gerçektnde çok güzel bir proje. Allah utandırmasın kardeşim. sabırsızlıkla bekliyoruz bitmiş resimlerinibu arada aracında hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
![]()
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
Eveetttt arkadaşlar dün yine gittik her zamanki gibi ama ufak bir sorunla karşılaştık 2. aracım olan Transporter çalışmadı onun için baya bi geç kaldık.Saolsun çocuklar 106 ile geldi aldılar beni vurdurduk ama yine çalışmadı sanırım mazot pompasında yada sigortasında bi sorun var motora mazot gelmiyor.
Baya bi sinirlensemde hatta kız arkadaşımla kavgada etsem yinede çocuklar gelince vurduk makaraya saolsunlar güldürdüler beni
106 mız ile geçtik dükkana.Bildiğiniz gibi gün içinde gidip jantları lastiklerimizden ayırmıştık.Aldık onları hep birlikte güzel bir jımparaladık 5 kişi oturup.
İşte o andan görüntüler.
Resmi ben çektim sol baştan sayarsak Mustafa(Kangoo) , 106'mızın yeni sahibi Faruk arkadaşımız , Ömer (Zafira) ve bildiğiniz gibi Taşkın ustamız
Ömer jantlar yanıyor diyip başladı ellerini ısıtmaya![]()
![]()
Jantlarımızı el birliği ile hepberaber hiçbiyer kalmıcak şekilde en ince zımpara ile üstündeki vernik ve boyadan arındırdık.
Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra bez ve tazikli hava tabancasıyla üstündeki toz topraktan arındırdık.
Normalde sadece dün akşam boyalarını yapıcaktık jantlarımızın ama biraz araştırdık okuduk ve öğrendikki astarımızın kemikleşinceye kadar kuruması lazım bununda sağlıklı olan şekli en az 24 saatmiş.Onun için biz dün akşam jantlarımızı güzelce astarlayıpp bugün akşama kadar kurumaya bıraktık.Boyayı bu akşam yapıcaz.
Taşkın astar atarken bizde arkada tribün oluşturdukÖğrenmek lazım
Astardan o kadar memnun kaldık ki boyamasam mı diye düşünmedim değilÇok şık oldular bu haliyle bile:
Kalan 3'üde aynı işlemden geçtiler ve işte toplu bi resim.Ben aşık oldum bu hallerinede sizi bilmemMaşallah diyelim..Boya yoktur bu sadece astar.
Bu arada sabah araca zımpara atıldı ve 2. kat macunu atıldı doysun iyice diye.Bugün son zımparası atılacak.
Zımparadan ve 2.kat macundan sonraki görüntü:
Dün akşam aracın çıkardığı sorun nedeniyle yüzünden geç kalınca anca bu kadar yapabildik.Bugünlük bu kadar yarın görüşmek üzere
Bu arada bi bonusumuz varMustafa gizli bi video çekimi yapmış zımpara atarken muhabbette onu koyucaktım çok güldüm izlerken ama biraz küfürlü onun için vazgeçtim
![]()
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Kanka hepimiz ediyoruzda sitede paylaşılcak gibi deilWalla ban yerim uyarmazlar bile
Çünkü video çekildiğini Mustafa sonradan sölüyor ondan sonra muhabbet normale döbüyor
Onlar benim üstüme oynuyor videonun çekildiğini bilmiorum diye beni kızdırıyolar bende basıyorum küfürü
![]()
Zaten sonlara doğru bi sahne varki Ömer'im ölürsünüz gülmekten
Selam veriyor kameraya ama başparmak diğer ikisinin arasında
![]()
![]()
Walla kanka koymıcamYarıldım bilgisayarda izledim demin
![]()
![]()
![]()
Çok güzel bir konu zevkle okuyorum
Allah utandırmasın, umarım istediğiniz gibi olur herşey
.
En son güncel resimlerimiz 1 , 3 , 7 , 11 , 15 ve 19. sayfalarda arkadaşlar![]()
Kanka, Fotoğraf Makinasını Şarj'a Koy.
Bu Akşam Hava Şartlarına Göre Küçük Çaplı Bir Rolling Yapabiliriz.
Hem Onu Çekeriz, Hem Bu Akşam Çok İşimiz Var Si ile Fotoğraflarız..
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Ulen bu akşam gelemedik makara muhabbet almış gitmişş...Boş bırakmaya gelmiyonuz...
Cihan jantları boyama hemen bi böyle kalsın üstüne takalım sarıda nasıl duruyo diye bakalım...
olmadı boyarız gene dediğin renge...cidden iyi olmuş jantlar...
Yok kanka olmaz olamazÇünkü lastikler janta takılacak sonra araca takılacaklar.Ondan bu akşam boyayacaz
Ayarlamadınız ki 4 teneke takılalım kafamıza göre
![]()
![]()
Kanka Rc'yi ayarlıyorum şuan o gelirse çıkarız o gelmezse gerenk yokMakinanın şarjı 106'nın bagaja koymuştum galiba yada evde
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)