foto yokmu???
foto yokmu???
![]()
Saolasın kardeşimWalla istediğimiz zaman renk değiştiririz bi böyle çıkaralım bakalımda sora değişiriz
Durumlarda baya bir ilerleme kaydettik hatta bugün astar atılcak duruma kadar getirdik.Dün sabahtan 12 ye kadar durmadan çalıştık dükkanda
Allah razı olsun saolun
Fotolar geliyor kanka sabahki işlerimi bi ayarllıyım öğlene doğru foto işlerine ve anlatıma girerim.Şuanlık yoğunum iş yerindeAma ilerlemeler fena çok yol kat ettik dün.Bugün astar atılacak.
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Eveeet arkadaşlar.Yeni resimlerimiz gelmiş bulunmakta.Hatta videolarımızda var.
Bu hafta sonu çok iş hallettik hatta astar durumuna kadar getirdik aracı.
Bu arada bir makaralar yaptık bir videolar aldık akıllara zarar . Çok güldükDÜNyanımıza toplamda 20 arkadaşımız uğramıştır hepsine ayrı ayrı tşk.ler.
Resimler C.tesi ve Pazar günlerine aittir.06\02\2010 ve 07\02\2010
Şimdi resimler ve videolara geçelim :
Jantlarımızı en sonunda gün ışığında çektim.Her zaman akşam gittiğim için içerdelerdi bu c.tesi güneşli iken hava lastikleri taktırmak için çıkardığımda fotolarını çektim.
Sonra cantlarımızı Transporterımıza yükleyip gittik lastiklerimizi aldığımız yere,
orda hem jantlarımıza hasar vermeden hemde balans yapılaracak şekilde lastiklerimizi cantlarımıza taktırdık.
Balansları yapılırken:
Siboplarımızı ıvırı zıvırıda taktk yükledik aracımıza ve arkası döndük dükkana.
Baktımki güzel geldi gözüme aldım bi kareFlash Si
![]()
Var mı daha basığı?
Akşam ettik yine o gün ve geldik sılak zımparamıza:
Ve dükkandan çıkarıp benzinliğe götürüp yıkadık aracı o ara benzinde aldık.Giderkenki makaraları bi bilseniz ölürsünüz millet dışarda yarıldı çok güldük.Videoda eklicem o görüntüler için![]()
![]()
Yıkamaya devam :
Ters şeritten gitme görüntülerimiz . Benzinliğin olduğu yerden gidip geri gelmemiz çok uzun bir mesafeydi bizde ters şeridi kullandık.
Sunroof'tan çıkan Ömer .
Bu resme bitiyorum .Tipelre bakıp öldüm gülmekten
Burda silikon çektik fazla belli oluyor:
Herkez yanımızda saolsun. Gelenlerin yarısı bunlar daha gelen giden oldu hepsi saolsunlar
Siyah özel iç boyamızla bağlantı yerlerini yada pas tuz pus yapabilecek heryeri boyadık.
Si gören masum köylü Ben.
Boyadığımız yerlerden görüntüler:
Tamponumuza el attık:
Ve arkasından gittik bir yemek yedik.Kilo ile köfte ve 1.5 kilo yedik . Masa boşken resim varda dolunca açlıktan çekmeyi unutmuşuz
Yemekten sonra temizledik kuruttuk ve bugün olucak astara kadar getirdik durumu baya bir ilerledik.
Bugünlükte bu kadar.Akşama gidip inşallah artık içi dışı astarlı resimlerini çekicem.
İlginiz ve iyi dilekleriniz için herkeze tşk.ler
haha resımlere bak helecihan arka sağ camurluktakı dodıklere bakarmısın bence bi anormallık war
onunlada ilgilen
o ömer nabıo ole yaaa
![]()
astardan once zankı bıraz fazla macun kalmıs aracın ustunde resımlerde aldatıyor olabılır yanlız arac cok hızlı ılerlıyor bu gıdısle 1 aya kalmaz bıter kolay gelsın...
maaşşallah kazasız belasız ağız tadıyla binersin inşallah![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
En son güncel resimlerimiz 1 , 3 , 7 , 11 , 15 , 19 , 23 ve 27. sayfalarda arkadaşlar![]()
Şu astarı atılıp,boyanacağı zman ne zaman gelicek![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)