işte buumerakla bekliyorum
![]()
cok emek var masallah coookher ayrintiyi dusunmusun tebrikler
bu arada ic aksam icin ne tarz bi boya kullandin
![]()
Devaaam edelim nerde kalmıştık .
Kapılarımızı söktük içlerinide güzelce boyamak için detaylara iyice inelim diye.Hem çamurluk içlerinide bu şekilde rahatça boyayabilecektik
Kapılarımızında çekomastiğini attık gerekli yerlerine ve astar attık:
Kapılarımızın gerekli yerlerinede sarı astar boyamızı attık:
Sıra geldi ilk kat astar olucak sarı boyamıza yeniden:
Akşamda boyamız kuruduktan sonra sabah artık en ufak milimlik hesaplar için ufak ufak rütuşları yaptık onlarda bugün zımparalanacak ve bugün sulu 2000 zımpara yapıldıktan sonra artık bu akşam aracımız fırınlı boyasına girecek
Tavanımızda hiç hataız çıkmadı:
Ufak ufak macun attık ve zımparadan sonra onlar 1 cm bile kalmıyacaklar
Sunroof'umuzada 2 kat boya attık kurumaya bıraktık zımparalanmak üzere:
Ön tamponumuzda işlemlerinden geçtikten sonra düzelttükten sonra astarını attık üzerine 2 gün kurudu bugün 2 kat astar boyasınıda atıcaz:
Buda sol tarafımızın işlemli hali.Artık bugün son işlem yapılacak ve bitti nihayet.Artık fırına hazırız
Bugünlükte bu kadar.Artık fırına giricez.Bundan sonrası iç aksam döşemeler elektrik tesisatı direksyon koltuklar vs yani arabanın tüm parçalarını toplamaya başlıcaz artıkEn güzel kısma hazıro lun artık.
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
off off fenaa) inşallah sorunsuz bi toparlama olur
toplarkende fotolar istiyoruz
süper bir renk seçimi olmuş
tam tahmin ettiğim gibi..
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Tabiki en önemli fotolar onlar olucakYanlız renk nu değil okumuyor kimse yazdıklarımı her zamanki gibi resimlere bakılıp geçiliyor
Bu astar rengimiz
Asıl renk bugün atılacak ama bundanda çokta farklı değil tabikide renk tonu tam bu değil
Saolun amin
Kaput içide dışıda boyanacağından söküldü kankaZaten bu boya astar sorun yok
![]()
ilk astar dan önceki renk için dediğini görmüştüm fakat son renk budur diye düşündüğümden öyle dedimokumadan zevki çıkarmı
, daha nasıl bi ton olacak şimdi de o merak sardı
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
kapi çitalarini napçan peki knka? siyah mi düşünüyosun? bide coil işini nasi çözdün? marka bişey mi? böle ince ince işlenen bi araca sanayi spec yakişmaz dimi=)
Benim Arabanın Dış Plastik Aksamıda O Boya ile Boyandı.
Hemen Hemen Hergün Arabayı Yıkıyorum, Herhangi Bir Problemle Karşılaşmadım..
Zaten Malzemenin Kaliteli Olduğunu Gözle Bir Görebiliyorsun.
Bütün İş Plastik Astarda, Astar iyi Atıldığı ve Güzelce Emmesi Beklediği Zaman Hiç Sıkıntı Yaşanmaz.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Bence atılır walla gayet güzel sonuçlar aldık uygulamalarımızdaÖmer'inde dediği gibi güzelce temizlenip astarlandığı ve aastar kemikleştiği taktirde mis gibi olur kanımca
Megan Racing Coiller geldi
Kapı çıtaları bildiğin darbelik siyahı olarak boyanacakNe sanayisi kanka biz neler yapıyoruz sen sanayi diosun
![]()
aslında çıtasız daha güzel olur kanımca, o kıvrımlı boşluklar offff 90-60-90![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)