TDCI ise:
Chip
Blow off
K&N cai düşünülebilir
Ancak cai kaliteli olsun dandikler gerçekten işe yaramıyor..
TDCI ise:
Chip
Blow off
K&N cai düşünülebilir
Ancak cai kaliteli olsun dandikler gerçekten işe yaramıyor..
ST cahilliğime ver ya yanlış anlama cai nedir ? bilmediğimden soruyorum açıklarsan çok sevinirim.. bi de bende HKS blow off düşünüyordum ama blow off ların dizellere hiç bi faydası yokmuş diye duydum sadece ses.. doğru mu acaba ..?
16inç
Bunları Takabilirsin
DD-Tune
Mechanics -Tuning - Accesories
EcuTech Chiptuning -Remapping
www.ddtune.net
www.instagram.com/ddtune
1 takım geldi gele gele![]()
DD-Tune
www.ddtune.net
www.instagram.com/ddtune
Cai:Cold Air İntake Kit
Motora soğuk hava girişi sağlar.Ancak doğru noktayay koyulursa.Yanlış noktalara konulan cailer kutu içi filtre kadar bile performans vermeyebilir.
Blow off motorun performansından çalar..bu performans eksilmesini karşılamak için mutlaka chıpletmek gerekir. chiple beyindeki turbo parametrelerinden blow off'un yarattığı kaybı gidermek gerekir..Ama takarsan çalışmam demez..Ayrıca arabana bir iyilik yap.Motoru stop etmeden önce rölantide 3-4 çalıştır ki turbonun ömrü uzun olsun.. Çünkü;Diyelim bir yere gittin geldin yoldayken araç turboyu yağlıyor ve turbo dönüyor.Ancak eve gelip br anda motoru susturduğunda turbo palleri hala dönüyo ancak motor yağlama yapmıyordur.Bu da ısınan turbonun zamanla aşınmasına neden olur.
ST açıklaman için teşekkürler.turboyla ilgili dediğini uyguluyorum zaten aracı alırken serviste üstünde durmuştu bu konunun ama açıklama yaptığın için teşekkür ederim...
DD-Tune
www.ddtune.net
www.instagram.com/ddtune
Lensoları İnşallah şahinlere takmazlarda adam akıllı araçlara takılır..: Soru:
BMP
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)