Bence çok güzel fakat o fiyatları vericek kişi sayısı az olur.
Turbo'lu araçlarda çok asi duruyor ama![]()
Bence çok güzel fakat o fiyatları vericek kişi sayısı az olur.
Turbo'lu araçlarda çok asi duruyor ama![]()
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Bende bu tampondan düşünüyorum, aracıma hiç lip taktırmadım çünkü 10 civicten 7sinde lip var. Ancak şöyle bir sıkıntı var bu tamponlarda önden herhangi bir kazada(Allah korusun) 1000 lira kafadan zarara girme riski var. normalde ön tampon yan sanayi boyasız 60 tl yani arada uçurumlar var bu nedenle 20 araç zor görünüyor. Ramo si nin yaptığı tampona baktım gayet başarılı fiyatıda 400 lira. 20 tane bu tampondan alsak ramo si arkadaşımızdan bize gereken kolaylığı gösterecektir.
hayalim olan bir tampon aracı satıyor olmasam bir tanede ben alırdım coupe is alırsam yine alırım![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
teşekkürler begendiğin içinben aynısı yapmak istemedim aslında hoşuma gitti bu tampon benzesin istedim
sahibindene ölesine koydum pek ilgi görmedi açıkcası...bu tamponun orjinali 800 900 dolar civarı...replikasıda 200 dolar civarıı...tr ye zor gelir gibime gelioo... hadi geldi diyelim 96-98 eee 99-01 civic sahiplari napacak.... ben bunu yan sanayi tampona yaptım..doğal olarakk ip gibi oturmuyo... orjinal olursa daha iyi oturacağı kesin...o fiatta 400 lira olmazz aşağı çekilir bu tamponu kalıbı çıkarılırsa ağırlık 2 kg düşer bide
![]()
Bu işi ramazan abi çözerrr boşuna uğraşmayın ebay fln
pasword:JDM
Ramazan abinin yaptığı 10 numara bence.. O kadar para ta dünyanın bi ucundan gelecek biraz fazla zahmetli yav.. Fazla detaycı olmamak lazım.
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
cok guzel gorunyo cıvıc sahıbı olsam dusunurdum,mıllet 1.6 leonlara 2 mılyar verıp cupra tampon alıyor buna neden verılmesın![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)