hamann katliamı filmi bile var
Printable View
çirkinse benim için çirkindir fabrikasyon bile olsa..
Hamannın bu ilanı gördükden sonra sitesinede girdim bakdım bodykit olarak satıyorlar sanırım yani amg m techinic gibi motorundan iç dış a dan z ye her şeyi hamann değil.. normal range üstüne bodykit yapmışlar ..
bende beğenmedim şahsen orjinal hamann da olsa öyle hamann da haman bir şey değil..
...
Flexride Şaşi Sistemi üç tür sürüş modu içermektedir ;
--- Spor Mod : Araca daha dinamik bir sürüş sağlar. Süspansiyonlar sertleşir. Gaz pedalı ve direksiyon daha duyarlı hale gelir ve gösterge paneli kırmızı renge döner. Kısaca araç tamamen hedefe kitlenmiştir.
...
Herifin yazdığına bak sanki 1000+ hp lerde araba :D
Hamann re-za-let.. Başkada bir şey yazmam :icon_wack
lantis
Connecting site...
Hadi apaçi ruhlusun anladım, mod hakkında hiçbişe bilmeyen kahve arkadaşlarının gazına geldin onuda anlarım daa be adam geç şu arabaya bi sakin kafayla karşıdan bak. !
ahahahah bi ara satılıktı 100.000 tl mı dolarmı ne ıstıodu nedır bu arkadas yaa :S
144881594 numaralı ilan var bi de arkası katliam
Mobilden ekleyememiştim linki senin eklemen iyi olmuş çok da güzel olmuş ama araba olmamış
Connecting site... arkaya basamak mı koymuş ne yapmış bu anlamadım :soru:
bu araç eskiden benim semtimde yatıyordu çok seyrettim çok güzeldi, orjinaldi...şimdi el değiştirmiş arka tampnu kesmişler o farlar, o kaput. kırmızı şeritler bide 106 ya açmış ilanı.. jantlar vs vs olmamış dayı keşke dokunmasaydınız.peug amblemi yapıştırmış birde arkaya.
Connecting site...
Connecting site... arkaya basamak mı koymuş ne yapmış bu anlamadım :soru:[/QUOTE]
buda cidden fark yaratmış :D