adam haklı beyler olmamış dersin, beğenirsin ama bu küfür olmaz. Küfür eden hata yapmış, oda capslerde gülünen bir fotoyu çağrıştırmış ama olmaz; kabul edilebilirliği yok.
Printable View
Yoksa benim derdim degil olmus olmamis sorun yok binlerce insanda begendi 100 lerce kisi kotude dedi zevk meselesidir bu saygi duyarim ancak isin icine kufur girdigi an herseyin rengi degisir
görmüşsündür önceki mesajımda da ne atar ne gider nede bi küfür var. :) ama kötü dedim diye sanırım bana gider yapıyosun. aramızdaki 3 yaştan dolayı mı akıl işin içine girdi anlamadım. :) gerek yok böyle giderli laflara. Araba yapıp paylaşıyorsak eğer her türlü olumlu olumsuz yoruma açık olmalıyız diye düşünüyorum. Tabiiki küfür asla kabul edilemez ama ordaki arkadaşında küfür etmek gibi bi niyeti olduğunu sanmam.
Söz konusu sahne: http://i.ytimg.com/vi/HoxwTRjpiq8/hqdefault.jpg
bence ordakı arkadas a.q derken senın sahsın ve aılene karsı bı sey dememıstır. zaten ***** sıteden aracın ılanını paylasmıs ve cok sasırdıgı bellı espırılı manasında o lafı kullanmıs bunun aıle ıle bı alakası yok. sonucta bu lafı gunluk yasamda cogumuz kullanıyoruz yada duyuyoruz hatta fılmlerde bıle espırısı oluyor. hangımız daha once leopar desenlı bmw gorduk oda gorunce espırılı bı sekılde yazmıs. turkıyede hatta ve hatta dunyada 1 tanedır leopar desenlı bmw bunada cok sasırmıskı o tarz bı kullanmıs.
Bu 206 lar ne çekti ya
Connecting site... awwwwwwwwwwwwwww
Connecting site... Eywah eywah
:D Bu nedir ya