3 kasa bmw kaputtaki devir saati ahehaehh canlı görmustum igrenc otesi bi araba
vot 86 zamanin guzel body kitli focuslarinda dı, sahibi özgur arkadasim zaten. arabasi eskisehir de ve ankarada bilinirdi... arac icinde multimedia sistemi bile vardi, bagaja pc kasasi koymustu filan, orta konsoldan oyun filan oynaniyordu...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
yok artık ya![]()
...
Parçayı bulamayınca mecbur. Tofaş parçalarına yöneliyorlar ben ne o paraçayı o arabaya takarım nede o arabaya öyle binerim.
Benim bu konudaki zevklerim hic degismedi, Turker 106 yaparken de cok cirkin gelmisti, cok begeniliyordu. Bu focus da acaip cirkin, o starex acaip kotu, hele bir tane turuncu vti vardi gri/turuncu filan o da inanilmaz cirkin gelmisti her zaman.
HB arabalara DTM kanat asiri cirkin duruyor bence, fiber tamponlari da hic begenemedim. Karbon kaplamalar bu ara moda ama bence asiri cirkin. Sonradan xenon farlari hic sevmedim, mariot mudur nedir o farlar cirkinlik abidesi.
Stickerli jdm arabalari sevmiyorum, yapisi geregi yuksek arabara offsetli jant begenmiyorum.
Cogu sey sevmiyorum, huysuzum galiba..
Built to fall....
Paylaşıldımı bilmiyorum ama konu tofaş parçasından açılmışken göstermek istedim
Honda CRX 1.6i 1988 Model 7.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 74123216
Real men use three pedals !
Supercharged e36coupe
son zamanı gerçekten iyiye doğru gidiyormu8ş biraz daha kalsa tamammış![]()
Rover 220 Turbo 1994 Model 17.000 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 75617611
yazık günah ya nasıl bi zihniyettir anlamadım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)