büyük ihtimalle sahibi ya erkek değildir. Yada dikkat çekmek için yapmıştır. Ama dediğim gibi diğerleri kadar ne kötü duruyor. Nede bu katogoriye girecek bir araç değil.
sadece zevkler ve renkler.
büyük ihtimalle sahibi ya erkek değildir. Yada dikkat çekmek için yapmıştır. Ama dediğim gibi diğerleri kadar ne kötü duruyor. Nede bu katogoriye girecek bir araç değil.
sadece zevkler ve renkler.
Renkle Cinsiyeti bağdaştıran zihniyeti de anlamıyorum![]()
biri batman'ı çağırsın. Araç yapmışlar.
Ne biliyim hangi ağır abi, karizma yapmak için binen biri, veya iş için kullanan bir iş adamı vs. Böyle kaplatmayacağı için aklım cinsiyete gitti. Panpişlerin olduğu bir ülkedeyiz kim bilir :P
Ama dediğim gibi farklı olmak içinde olabilir![]()
İşte benimde demek istedigim Anılın araba bu son mercedes gibi olsa, kaplamanın haricinde body'e girse tamam dicem. Hani bi kaplama 10 dk sonra yok olabilir, altı üstü folyo. Katliamlık bişey yok yani.. Şu benim son eklediklerimle aynı konuda aynı durumda tutulmaları biraz saçma geldi..
Kaplama olarak zevkler renkler durumu.. Ama ötesi olmadıgı için katliam degil bence..
o konuda haklısın. Bende aynı fikirdeyim. her neyse ya önümüzdeki katliamlara bakalım. Birine katliam gelmiş koymuş iştekim bilir daha neler var bu ülkede.
http://www.techturkey.com/forum/6016166-post3391.html
fantastik katliam bu arabaya yapılır mı la bu
Bu tofascilar neden altindakini bmw saniyor![]()
STİ
Birde soyle bir durum var turkiyede modifiye hizli gelisiyor..Simdi bakildigi zaman katliam gibi duran bazi araclar gecmiste bakildiginda uzerindeki fiber iscilikleriyle herkesin vay be dedigi araclar olabilir (bazilari icin gecirli) Fakat gunumuzde artik fiber yerini sadelik ve guc e birakti..Insanlar artik araclarin dis goruntusu kadar kaputlarinin altindakileri merak eder oldu...
Eskiden seffaf stoplu bir 106 gordugumuzde vay be derdik...Simdi o 106 larin acaba kaputunun altinda ne var diyoruz...
Biz nasil gelisiyorsak bu araclari yapan sahsiyetlerinde zamanla gelisecegini umut ediyorum![]()
katliam değil belki ama o kaput ve sarı renk tam bi felaket
BMW M Serisi M3 2006 Model 155.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 82901342
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)