tenteden basık.
şahin sanki takla atmış sonra çevirip yola devam etimişler gibi![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Benim anlamadıgım birşey var belki de bazı araçları göremedik ama cok kücükkenden beri arabalara tutkuluyum zamanın dergi kapak araçlarını yada fuar araclarına suan katliam dıyenler bence bi oturup düşünmeliler !!! Teknoloji ilerledikçe ve göz zevki değiştikçe araclara yapılan modifiyede değişiyor eskinin fiberleri vardı simdinin iste plastik tamponları ve basık araçları var yani değişen birşey yok 20 sene sonra da bizim cocuklarımız bizim araçlarımız hakkında böyle konusacaklar sadece belirtmek istedim.Katliam altında paylasılan eskinin nadide de parçaları var belirtmek istedim sadece !
Connecting site...
Etiket beyler ona göre![]()
Instagram: mehmetbatuhansari
" Racing is an art. But racing with passion, that is high art. "
Kurt kocayınca köpeğin maskarası olurmuş sözü geldi aklıma birden... Sözüm meclisten dışarı bu arada kimse alınmasın...
Zamanda okul harçlığını biriktirip TRTUNING gibi dergiler alanlar bilir burada şu an katledilmiş etiketi vurulan arabaları... O zamanlar modifiye akımı zamane gençlerinin anladığından çok çok farklıydı... Şimdilerde herkes bi orjinalci herkes bi ProTuner olmuş... O zamanlar modifiyeyi sadece parası olan yapardı... Öyle yayların kesilip altına bi jantla king olmaya benzemezdi...
Yani kısaca daha önce de bahsedildiği gibi zamanında dergilere kapak olmuş üzerinde onca emek olan araçları burada böyle eziklemeye hakkınız olmadığını düşünüyorum... Saygılar...
Selam, kimsenin kurt kimsenin köpek olduğu yok. Öncelikle benzetmelere biraz dikkat edelim lütfen
Gelelim orjinalci bizlere, yıl 2004 - 2005 ve çevresindeki yıllarda abartılı body kıtler, neonlar, krom jantlı yüksek arabalar nfs serisiyle iyice populer oldu.. Focuslar, Bravolar, 206 ..
O zaman modifiye akımı olarak o benimsenmişti dediğim gibi, bizde yaptık, keyiflede bindik. Çünkü o zaman o vardı.. Şimdinin tarzı oturmuş ve yerinde bi tarz.
E biride çıkıp bu sadelik akımına karşı tofaşına martı kapı, kör fibercinin body kıtlerini koyarsa bende burda yerin dibine sokarım. Gece gündüz yurt dışı - içi forumlarda artı bişey daha öğrenebilir miyim acaba ? Onu öyle yapsak nası olur, böyle yapsak nası olur diye kafa patlatırken kendini modcu sanan tayfa gelip ağzına s.çtığı arabasıyla bi b.k yapmış gibi gezerse çarşı karışır..
Sen benim anlatmak istediğimi tam olarak anlamamışsın galiba... (kimse üzerine alınmasın dedim ki cümle atasözü olduğu içindir) Son cümlemde de dedimişim ki (Zamanında Dergilere Kapak Olmuş Olan Araçları Ezmeyin) Yani Martı Kapılı Tofaşlar değil bunlar zaten... Martı kapılı Kör fiberci işi araçlara bende karşıyım zaten...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)