ben o zman farları bugun sokup gotureyım ona yapalım şu ısı sellktrumuz zevklı olsun cunku ozgunun passatta bıle çok zevklıydı![]()
bahsi geçen erdinç ve ilker ustaların adresleri var mı acaba ??
gidip görsek![]()
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
bende merak ettım sımdı uygulama fotoları varmı acaba ?
geceuçuşu.com'u öneririm.Adminini tanırım
İlker abi yapıyor.Gerçektende iyi diye biliyorum.
kozyatağında
http://www.sahibinden.com/search.php?b[s]=89482&b[securetrade]=0&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=&c=&sKlasik=1&b[page]=2
ya link kpyalanmıyor sorun oluştu diyor.T6 mercekli far diye aratın kullanıcın diğer ilanlarına bakın çıkıyor.
bir bakalım sitesine
Bende kendim yaptım fusiona, parçaları ilker'den aldım. Merso E serisi hella bi-xenon merceği ve mercek kapağı, bmw hella xenon balastı ve D2S ampül kullandım. Ampul olarakta, çiftini 100tlye alabileceğiniz sunpartı(5000K) tavsiye ederim. Ne çok sarı ne çok beyaz gayet makul ve dayanıklı.
Tüvde bile hafif kusur bile yazmadılar. 2seneyi geçti sorunsuz kullanıyorum. Hatta imzamda ufakta olsa gözüküyor aracımın üzerinde.
Montaj için kesinlikle İlker'i tavsiye ederim. İşçiliği vs. çok çok iyidir.
Fusion35 ------> OnurD.
Kendiniz yaprsanız ekonomik sayılır.İstediğiniz merceği seçiyorsunuz.Xenon alıyorsunuz.Bağlantıları yapıyorsunuz.Bağlantı şemaları çoğu forumda mevcut.
Eğer profesyonel birine yaptırmak istiyorsanız yukarıdaki linke bakın.
benm yaklaşık olarak masrafım 250 mercek 250 xenon 80 lirada açma kapama gibi olmuştu fakat erdinçin merceğini beğenirse mehmet daha hesaplıya çıkabilir birisi elektirk işinin ustası birisi mercek işinin![]()
Type-R'a bi-xenon uygulaması yapılırsa eğer fotolarını görmek isterdim doğrusu.Umarım paylaşırsınız.
Bu arada yukarıdaki Fusion'u geçen sene Yenibosna'da evin önünde gördüm sanırım bir akşam ve hatta şaşırmıştım da;bunlarda orijinal xenonlu çıkıyor muymuş diyerek..Belki de başka bir araçtır;ama o da griydi..
www.xenonmercek.com adresinden yapılmış orneklere bakabilirsiniz yapan arkadaşın işçiliğide çok iyi ayrı olarka mercek ve gerekli malzemeleride satıyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)