Tamam kimler gelir nerde yaparız.
Printable View
Tamam kimler gelir nerde yaparız.
koçtaşta vardı geçende gittiğimde bakmıştım..
ses yalıtımı süngerini sanayide bulursunuz, ısı pestilini çatı malzemesi ile aynı zaten sadece arada fiyat farkı var onuda sanayide pestil diye bulabilirsin. 10 liralık 250 gr bally ler var, sanayide hırdavatçılarda bulursun 250 gr yeterde artar.
malzemeleri satan dükkan benim yan komşum burdanda alınabilir. ama pazr günleri kapalı
Marmara hondaya klipsleri sor sen Mali diğerleri kolay iş.
löw özgürde izalasyon yapmak istiyordu bende toplaşın malzemelerde indirim yaptırın :):)
isterseniz ben yan komşudan fiyat alayım..
benim araba kompla çıplak hiçbişey yok bende :D yani komple ısı, ses yalıtım yapılacak, o zaman göki abi sen yan dukkana fiyat sor, ben de marmarayı arayıp sekman fitil fiyatı sorayım
klips olayı sizde ben honda dan anlamam :) zaten bizim sanayide hondacı pek yok, bide honda nın plastik parçaları diğer araçlar ile aynı değilmi ? ben tofaş ın klipslerini aldım onlar daha ucz ve daha saglam servisde tanesi 1,5tl bende 40 tane klips yeniledim ocagım sönerdi :D
si ın tabanı ve bagajı kaç mt gider boy ve en ve vtec sedan ?
10 metre alsak yeter heralde ? bagajı, tabanı, kapıları, davlumbaz üstlerini falan yapacaz çünkü
sordum, marmara honda klipsler için tanesi 2.5 lira dedi kapı fitili de 260 lira dedi tek kapı fiyatı bu :D
tayfun abi önemli olan mekan bence, fuat izin vermeyebilir gelip başımızda da durmaz çocuğun pazarını yiyemeyiz :), başka biyer bulmalıyız, ümit, ben, gökhan abi ,bi de isterse özgür abi gelirse bi günde iki aracı hava kararmadan bitiririz gibi gelio bana
taban ve çamurluk içleri 4 metre kullandım,
http://img195.imageshack.us/img195/1730/dsc0041eo.jpg
si ın arka çamurluk içleri 106 dan daha büyüktür, taban ve çamurluk içi 6 metre yer temiz, arka koltuk ve bagajda firesiyle 2 metre yer. si'a 8 gider, ısı izalasyonuda 5 metre gider. ısı izalasyonunu arka kltuk ve bagaj içine tavsiye etmiyorum, pürmüz ile ısıtıldıgı için ilerde sökülürse mındar olur
tayfun senin aracında taban izalasyonu ve süngeride ısı 3 ses 2metre gider kanka
1 kutu bally 2 aracıda hayde hayde çıkartır
Hiç anlamadan proje yapıyorsunuz valla helal :)
pürmüzü nereden bulacaz , ısı tabancası da yok bende , fön olmazmı :D
bally , bant , maket bıçağı falan ben tedarik edebilirim, klipsler orj olmayacak sanırım tanesine 2.5 verirsek batarız, kapı fitillerini napacaz bilmiyorum :( , ısı ve ses yalıtım malzemelerini senin yan komşudan tedarik edersek sıkıntı olmaz heralde, tek eksik mekan kalıo,
o tıkırtılarda oynarım lan:D
pürmüz bende var sıkıntı yok, klipleri dediğim gibi farklı bi aracın oluyordur, bilen bi hondacı cevaplar bu soruyu bende tofaş klipsi aldım 250 kuruştui 150 kuruştan aldım 40 tane alınca :D
ben akşam klipslerden birini söküp çıkarayım anca öyle anlarız fotosunu çeker yollarım sana da bakarsın aynısıysa alırız bi ton, ama ısı ve ses yalıtım için malzemeleri alalım , tayfun abi de kesin istiyorsa onları halletmiş oluruz, ballyyi bantları maket bıçağını alayım ben de,cam fitilini de senin malzemeci den aldınmı tamamdır, fırça ne fırçası bu arada
bi de şunları buldum
http://www.starklips.com.tr/Urunler.aspx?Kategori=5
http://www.klipspazari.com/index.php...log/show2&p=19
bence paraya kıyın ses yalıtımı olarak bu barlarda tesisatlarda kullanılan malzemeden alın 10-12 yuru-euro-avro :D
yerli malı yurdun malı fazla para çıkarmaya gerek yok zaten sefilleri oynuorum :D bildiğin malzemeden alırsak sıkıntı olmaz zannediyorum, sendeki sıkıntı yaratıyormu ?
ben şu anda plastik aksamları takmadım ama hiç sıkıntı çekiceğimi sanmıyorum,
ses ve ısı olarak fark ettin mi derse %100 kesinlikle herkese tavsiye ediyorum..
o zaman alalım malzemeleri en indirimlisinden :D
pestil 7tlx8mt =56 TL
Sünger 7tlx11mt = 77 TL
bu arada pestil 9 sünger 8tl miş metre fiyatı normalde, ben 10-12 tl olan fiyatları nerden çıkardıysam :D
iki aracın toplam ücretimi oluo bu _ benim payıma düşen ne kadar
sünger 8 pestik(ısı) 5 gider sana geri kalan tayfun un
kanka koçtaşta malzemeler var sünger üstünde piramit desenli fln onlar iş yapmazmi
http://image5.sahibinden.com/photos/...6447024bkc.jpg
yok kanka benim dediğim olayı yiit arabasında kapıya kullandım, benimd ejeton geçende bi arkadaın cafede gördüm canlı müzikden dolayı yalıtım yaptırdı, içersi disko gibi dışarı ses çıkmıyor. var sen egsoz sesi içeri gelirmi arabanın altından yada çamurluk içi kapılardan :) ama metresi 10-12 yuro ben kullanırsam 10 metre temiz paraya gel :D
ama resimdeki mutlaka sesi emer ama tabana koyamazsın kalın malzeme çamurluk içine olur herhalde, bilmediğim için tam yorum yapamam
İşe yaramadktan sora ugraşilmaz kanka koctaşta malzeme max 20 liradir ztn :D siz başka malzemede iyi randiman aldiysaniz artk para gidecek :D bu işe duzgun isteyenleri için tabi :)
bnm arka camurluklarda davlumbaz yok mesela yagmurda giderken sanki içeri su geliomus gibi ses.asfalt seside geliyor.ilerleyen zmnlarda senin cozumden dusuneblirm.
Vay be siz yapın fotolayında bende burda yapayım bari kendim örnek alarak:D
valla yapın siz tecrube olsun benmde yapasım var yalıtım ses sevmiyorum aracta :)
bu arada kapı fitilleri içinden ince hortum geçirin fitilleri dolgun tutar kapı kapanma sesleriniz toklasır ve içeri giren rüzgar sesi önemli ölçüde azalır ;)
Komple sökün içini boyayın 2 yarış koltuğu kemerler direksiyon göstergeler yola devam :D
içinden ses gelmeyen civic mi olur yaaa :P
EG hatch lerde ön-yanlardan ve özellikle arka kısımdan gelen sesler bir kısmını menteşeler oluşturuyor. kapılar normalden cok uzun ve haliyle ağır olduklarından aslında düzenli aralıklarla kapı ayarlarının yaptırılması gerekiyor. bagaj kısmı ise çift kademe açılan sistem (alt kaporta ve cam9 oldugu için ses cıkartmaya cok müsait. o kısımdaki menteşelrin iyi çalışır olduguna ve gevşememiş olduguna bakmak lazım.
Araçta halı altına yapılan ekstra kaplama ve yalıtım malzemeleri zamanla araçta koku ve bazen rutubet oluşmasına sebep olur.
Bir de pandizot yerine özellikle tesisat kullanan arkadaşların araçlarında MDF imalatı yapılırken orjinal tutunma yerleri iptal edilebiliyor orası dümdüz hale getirilip MDF'yi de "sağlam otursun oynamasın ses yapmasın" mantığına dayanarak bir kaç milimetre geniş yapıyorlar yerine ilk oturturken bastırarak hatta zorlayarak oturtuyorlar ve bu zamanla oradan başlayarak kapı arkası orta direkte bulunan bakalit kaplamalara kadar gerginlik yarattığından deformasyona ve hatta öpüşme yerlerinde boşluk / pot oluşmasına sebep oluyor. Aynı drum bagaj tabanına koyulan orjinal olmayan hemen hemen her türlü malzeme için de geçerli. 300 kg a kadar bagaj tesisatları mevcut. Bunlardan birini araclarımızdan birine kayup 6 ay kullandıgımızda nasıl bir zorlanma olabileceğini bir düşünün.
Sun-roof u olan araçlarda ara sıra mekanizmayı kontrol ettirmekte fayda var. bir de bagaj altında istepne bağlantıları gevşemişse cok tıkırtı yapar. orada istepne kısmına konulan takoz, kriko gibi sert maddelerin de bir yerlere değmeyecek şekilde konduğundan emin olun.
hepinize kolay gelsin.
ey maşallah gerekli yorum yapıldı bize kontrol etmek kalır , bu durumda ısı ve ses yalıtımdan kaçıyoruz, stepne kısmını belki ses ve ısı yalıtım yapabilirim sanırım, kapı fitillerine de hortum sıkarım taktıkmı, bagaj fitilini de yeniledikmi sıkıntım gider heralde :) klipsleri de yenileriz tamamdır , sökme işinden vazgeçtim :D
Herhangi bir yerde bulunan fitillerde yapılacak değişikliklerde orjinalin dışına çıkmaktan kaçınmanızı öneririm. Neredeyse universal olarak gösterilen Toros station ın yeterli uzunluktaki bagaj fitilinin uygulanmadıgı araç kalmadı sanırım fakat uygulandığında güzel fakat zamanla özelliğini yitirdiğinde bazen de sertleştiğinde orjinale dönüşü zorlaştıracak etkilere sebep oluyor.
Orjinal fitiller bulundukları yeri kapatmıyorsa yani görevini yerine getiremiyorsa bunun iki sebebi olabilir. Birincisi fitil eskilikten ya da dış etkenlerden dolayı özelliğini esnekliğini yitirmiş ve basılıp kalmıştır, ikincisi ise kapı, kaput, sun-roof ya da bagaj ayarları olması gerekenin dışına çıkmıştır, yeniden ayarlanmalıdır. Ancak genelde kolaya kaçıp fitili kalınlaştırma yoluna gidenler daha sonradan keşke olayı kökünden halletseydim diyebilirler, diyenleri de duydum.
Orjinal fitiller servislerde cok pahalı olabilir fakat yerli ya da nereli olduğu belli olmayan 5 para etmez malzemedense en azından kaynağına güvenilir bir yerden japon yan sanayi malzeme iş görür bence. Hem daha ekonomik olur hem de daha uzun ömürlü.
Örneğin 3 ay önce salıncak burçlarını değiştirdim (ön iki rot kolundakiler) sadece burçlar (4 adet) 50 tl civarı tuttu, malzeme yerli. gecen hafta hepsi tükenmiş duruma geldiler neredeyse yolda gidemez hale geldim. Gittim servise sipariş ettim orjinal burçları, fabrikadan getirttiler bugün taktırdım. 4 adet orjinal parça 16tl x 2 + 20 tlx 2 = 72 tl tuttu. Önyargıdan kaçının ne olursa önce orjinalini sorun. her zaman tutmaz ama bazen tutuyor :) mesela fan motoru parçacılarda 50 tl ye kadar inmiş serviste 650 tl :)
tek kapı fitili 280 lira , iki kapı artı bagaj fitili değiştirirsek 1000 liraya yakın para , ne gerek var o 1000 lirayı bana ver çıt çıkarırsam şerefsizim :D mühim olan en ucuz yapımla kaliteli sağlamlığı yakalamak bence, o da çıkma olarak geçerlidir