ya bu soyup soymama işi çok takıldı kafama sizce ne yapmalı
Printable View
ya bu soyup soymama işi çok takıldı kafama sizce ne yapmalı
oldumu 1 kere olucak mali zırt pırt söküp takma sansın yok 3 günde toplansın ama tam olsun yarını öbürgünde ses geldimi burdan degil yeni yaptık dersın :)
Lütfen ne konu sahibi nede başka arkadaşlar alınmasın ama hep Peugeot'lara sesli yok tıkırtısı bitmez deniyordu bakıyorumda herkezde tıkırtı varmış. :)
Bu arada kapı fitillerini yenilemek yerine eski fitilin ince kısmını bir noktadan yarıp içine komple boydan boya eczaneden alıcağınız serum hortumunu sokun. Böylecek eski kondisyonuna yakın bir dolgunluk elde edebilirsiniz.
dün komple bagajda ne varsa indirdim, plastik ceplikleri oturttum altına kenarına sünger bant yapıştırdım, stepnenin altında bulunan krikoyu gazeteye sardim bu güzel sıkıştırıp sabitledim, üstüne ayhandan aldığım mdfyi oturrttum altına da o koltukların arkasından gelen kalıfı sokuşturdum cuk oturdu kalıp gibi oldu bagaj, üstüne halıflexi monteledim, kenarboş kalan kısımlara da aracımda bulunan tornavida takımını falan microfiber bezlere sarıp sıkıştırdım, subwooferı da oturttum , cuk oldu bagajdan gram ses gelmiyor artık, yani %70 kesildisesler, şimdi yine var çok hafif ufak tefek sesler ama onlar normal artık bu model bi arabaya göre, fazlasını kestik bu bize yeter, 2010 araba tokluğu beklemek yersiz :))
2 liralık bantları kankalarımızdan sakınmayalım beyler, bagaj toparlama olayını herkese öneririm
Canın sıkıldıkca ses geldıgını dusundugun yerlerı sokup vıdaları klipslerı vs.kontrol edıp bıraz ızolasyon yapıp saglam monte ettıgındede seslerın bı sure tamamen kesılır..
derli toplu çok güzel oldu bagaj. onun haricinde plastik aksamlardan gelen sesler işte... oakdarda olsun
bende de kapılardan ses geliyor açmıştım bi ara ne bilim cam elektrk kabloları kapı kilidninin demirleri fln teller cart curt onlar oynuor bantlı süngerler fln iice doldurup içini o oynayan kısımları sesi azaltırsın bidaa çıt çıkmaz bide kapı içten açma kolunun yaylı kısmı ses yapıyor onu ancak deiştirerek giderebiliorsun. bagaj hakkında bilgim yok bnm arkadan hiç ses gelmior