valla arkadaşlar sefanın fotolarda görüldüğü üzere sepang bronze fazlasıyla başarılı bir renk ve bakımlı olduğu zaman inanılmaz dikkat çekici olur... ama clio v6 da başarılıymış akıl karıştırıcı olmayayım ama![]()
valla arkadaşlar sefanın fotolarda görüldüğü üzere sepang bronze fazlasıyla başarılı bir renk ve bakımlı olduğu zaman inanılmaz dikkat çekici olur... ama clio v6 da başarılıymış akıl karıştırıcı olmayayım ama![]()
şahsi fikrim sepang bronze 106 ya hiç olmaz farklı dursada bir süre sonra sıkar...ama siyah kırmızı beyaz gibi renkler asla ölmez..
bu arada siyahında bakımı aşırı zor...öncelikle kırmızı ardındanda beyaz derim ben...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
alfons teşekkürlersefaya katılıyorum neden sıksın ki bu renk ? 2 sene bindik diyelim sıkılırsak kaplatır devam ederiz
![]()
106 Sarı rengi bence çok iyi taşıyor.
Yüzaltım olsa kesinlikle sarıya boyatırdım.
ben 106aldımda ne olursa olsun sarı olacak ama sedefli sarı olabıilir tabi tercih meselesi ama madem boyancak kimsede olmayan güzel bi renk yap derim ben
Daha karar veremedin mi bir rengeAraban çıtalı olmasyadı sarı yap derdim ama
![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
ekstrem renkler satış aşamasında da sıkıntı çıkartır diye düşünüyorum. yani arabayı uzun süre elinde tutmayacaksan biraz riskli bi iş.
Tango-1 never dies.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)