öne taktığımız kamberler 1 derece fark etti farklı işlemler yapılıp daha fazla yatıracaz aracın yüksek olmasının sebebi önde kamber olmadığı için lastik çamurluğa oturuyor en kısa zamanda hepsi çözülecek
yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim
Printable View
öne taktığımız kamberler 1 derece fark etti farklı işlemler yapılıp daha fazla yatıracaz aracın yüksek olmasının sebebi önde kamber olmadığı için lastik çamurluğa oturuyor en kısa zamanda hepsi çözülecek
yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim
nokta. Maşallah. Allah utandırmasın..
aöa sadece ön deil komple yüksek geldi araba :D şöle 2 3 cm daha gideri var :D
maşallah çok güzel olmuş kazasız belasız :)
Allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın,Erkaya baklava almasan da olur zaten adam yerınde duramıyo.....:)
allah gonlune gore versın okanım tertemız oldu
Maşallah.Araç oldukça güzel olmuş.Allah kazasız belasız bindirmeyi nasip eder inşallah.
maşallah çok tatlı güzel bir teg olmuş :) iyi günlerde güle güle kullanın :)
bravo, sabır ve emek işi gerçekten, insanın integra alıp uğraşası geliyor, cok güzel olmuş cok güzel
Çok değerli bir arac ortaya çıkmış emeğe saygı güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin
çok çok çok iyi olmuş kazasız belasız vede bana bbs jant hakkında olumlu olumsuz bilgi paylaşımı yaparmısın bende siyah renk düşünüyorum civic e?
allah kazasız belasız binmek nasip etsin kardeşim. söylenecek söz bulamıyorum son noktayı koymuşun resmen..:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
evet gerçekten sabır işi ama çok zevkli bi iş teşekkür ederim
çok teşekkür ederim
bbs rs ler güzel ben memnunum baya ama aracı çok yoruyor bu bi gerçek çok ağır jantlar bilgin olsun ben fazla km yapmıyorum haftada bir biniyorum hergün kullanılan bi araç için kötü teşekkür ederim
teşekkür ederim
ön kamber işini naptın okan?
hedırs filtre egzos işlerine gir artık :)
kardeşim bence birden yüklenmek hiç iyi gelmiyor benden söylemesi:D
atmo yükliyceksen hedeflerine göre yavaş yavaş başlamanı tavsiye ederim.
at başlayıp üstüne turbo düşünüyorum kapaktan sonra
maşallah okan süper olmuş allah kaza bela vermesin yalnız daha başarılı ayrıntılı fotolar lazım
maşallah =) 10 numara duruyor ALLAH kaza bela vermesin =) resmen film gibi izledim yaa =)