stop hariç bütün parçalar bu hafta içersinde elime ulaşır inş:)
Printable View
maşallah okan çok güzel olacağa benziyor allah utandırmasın..
yalnız araba toplanırken şu güzelim yepyeni jant lastiğini heba etme bana kalırsa en son araç bitince takarsan daha iyi olmaz mı.. :)
maşallah :) fuat dokunacaksa onnumara olacaktır :)
Masallah Sızın ELınızde Cok Daha Guzel Olucagına Emınım :)
Allah Kolaylık Versın..
arabayı basmayı dusunuyorsun sanırım dusurdukten sonra gırseydın kaportaya surtme olmasın
valla ilk halide çok güzel görünüyordu maşşallah. inş.. son hali dahada güzel olur herşey gönlünce olsun kazasız belasız günlerde kullan
hayırlısı olsun... güzel çıkar inş... :)
TEŞEKKÜR EDERİM
YA SÖKECEMDE JANTLARI BİRTÜRLÜ GÖTÜREMEDİM ARACIN YANINA KISMET
İNŞ ÖYLE OLACAK
TEŞEKKÜRLER
ABİ VAKTİMİZ VARYA UFAK TEFEKLER ALLEDİLİYOR ŞUAN ARKA ÇAMURLUKLAR YAYLAR GELİNCE BAKILACAK :icon_tup:
TEŞEKKÜR EDERİM SAĞOLASIN
İNŞ TEŞEKKÜRLER
maşallah Okan düz beyazmı yapıyosun arabanın rengini ?
ben konuyu yeni gördüm ya.
maşallah öncesi de pırıl pırılmış. vtec gibi bişi olur bu da :D
kolay gelsin
maşallah allah kaza bela vermesin.
Okan'ım jantlarını heba etme cidden bide Yusuf abinin dediğinide kulak ardı etmemek lazım.
Etkili basmak düşüncen vardır senin kesin bunun için önce bir basıp baksaydın keşke çamurluk
açmak zorund avs kalınmaz umarım dicem ama sen kamberle onuda çözersin :)
Sende benim gibi detaycı olduğundna aslında kafa takmayıp sadece seni izlemek lazım :)
Ama izlet kanka sende uzak diye araba merakta bırakma bizi :) Hazır havalar fena değilken daha bozmadan git gel yanına ;)
Allah gönlüne göre versin kardeşim :)
Kolay gelsin Allah gönlüne göre yapmayı nasib eylesin.
teşekkür ederim
kanka şu an araç beklemede parçaları bekliyorum dediğin gibi işi kamberlerle çözecez ama yine garantiye aldım kendimi ezikler falan düzeltildi o şekilde bekliyor kısmetse bu salı veya çarşamba ürünler gelir
jantları götürecem hafta sonu buğradan minübüsü almam lazım ondan resimde çekmiyorum hafta içi başlar operasyon incik boncuk tamamlıyoz:):)
Bu ne hız arkadaş
Bundan sonrada bi 106 yap Okan :)