Bu ne para arkadaş
Maaşla bu işler yapılabiliyormu![]()
burda kendi kafama göre bir şekil yaptıracam costume
eyvallah kank bitince gelirim yanına
teşekkürler ömerim
arka camberler düzelecek rota girmem lazım vakit bulamadım spoonlarda olmadı ıtr jantı takacam 16 inş
puha abi bi 106 parası gitti arabaya nediyorsun bu işe![]()
''AN'' 545 VTİ
DR.ECU
okan resımler nerde bos bırakma konuyu sanayıyemı gelcez gormek ıcın ılla allah cebıne bereket versın bu ısler gonul ısı parayla olculmuyor arabayı yapıpta sole bır bakarsın ya her sey bıter adamın gozunde dusunmezsın 10 mu 100 mu gıtmıs dıye hastalık ıste hesaba bakılmaz bu ıste
slm uzun süredir yoktum forum da maşallah araç çok tatlı olmuş 6 ay oncesine kadar bendeydi 2 sene bindim o araca gerçekten güzel araba sizin gibi bi kullanıcının alması iyi olmuş en azından değerini bilenlerin kullandığını görmek güzel bende de eskiye ayit bikaç foto vardı tekrar hayırlı olsun ve maşallah
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
okan boruyu soldan çıkarmakla çok büyük hata yapmışsın kardeşim.
keşke sağdan çıkarsaydın, orada 1-1buçuk boy yatıyor ki sen vtec üst kapak koyacaksın bide daha fazla verim alırdın.
oğlum sanki 2boy eksik olmıycan yine
kardeşim tecrübelere güven, sor bazı şeyleri kardeşim inan araban iyi yürüsün istediğimdendir yanlış anlama sakınTEG'ler yürüsün, emeğin karşılığını bulsun..
kanka emme manifolduyla gaz kelebeğine port polish yaptırdım enjektörleri temizlettirdim. aksilikler oldu kargoda, pzt elime ulaşıcak.
stage2 debriyajımı taktım rodajı var zaten daha. araba 5-6gündür yatıyor yani garajda.filtremide salıcam aşağı artık hks'mi takıyım rahat nefes alsın yavrum
deneriz her zaman araç çıksın neler katmış bana görücem bakalım.
sağolasın kardeşim.
bu arada teflon emme contasını eksik etme projende
onu da yaptırdık bakalım.
Güncel listemiz
teın super street coılover
bride coga red koltuk
takata kemer
spoon carbon ayna
resimleri yakında eklerimmm
''AN'' 545 VTİ
DR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)