Replika abi tabikiGunmetal sipariş ettik akşam üstü takılmış olur artık
Teşekkürler fikirleriniz için..
Replika abi tabikiGunmetal sipariş ettik akşam üstü takılmış olur artık
Teşekkürler fikirleriniz için..
Abi fiyatini net hatirlamiyorum 1000 lira civari olmasi lazim,gidicez birazdan taktirmaya pm atarim sana..
sen cem colağı bul puntocuların jantçısı biz taa ankaralardan adama gelip kaç kez jant aldık bence bi tanışmanda fayda var 532 2974708
yanlış anlama ama ,senin takacagın jantla üstündekinin çokda fazla bi farkı yok bence ,hayırlısı olsun
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
dostum bnm kuzende puntonun jantları (17')değiştirmeyi düşünüyordu fakat bi kaç kişiden city mode fonksiyonunu bozduğunu duyunca vazgeçti.aslı varmı dır bu olayın acaba? yada bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sewinirim..
hakan artuç
Enesim tjet jantı gerçekten çok güzel. Eger ki bu tarzda boyatılıp abarth göbekler ile kullanılırsa şık duruyor. Agırlıkları biraz fazla ama sizin araba 90lıktı diye hatırlıyorum.
![]()
Tango-1 never dies.
2009 dan beri 60 bin kmdir 17 jant ile kullanıldı hiç bir problem yaşamadık.Zannedersem bazı araçlarda kronik sorun olarak yaşandı city mode arızaları jantla alakalı değildi yani.
Evet abi 90 lık zaten performans ikinci planda olduğundan ağırlık sıkıntı değil fena değilmiş bugün aldığımız jantta benzer buna teşekkürler önerin için hayalimizde senin jantlar vardı ama olmadı![]()
bence çok tatlı olmuş![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)