Valla minimum verebilecegim fiyat 850 olur.
1 kurus da karım varsa yerimden kalkmak nasip olmasın, baya zararına veriyorum.
Zaten birbirimizi tanıyoruz cok iyi, samimiyetime inan. Zararına da vermek sorun degil ama kendime yeni jant alabilmek icin ekleyecek bütcem yok malesef.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Tamamdır, diledigin zaman da görebilirsin jantları arabanın üstünde zaten...Deneriz de hatta.
Keske ucuza alabilmis olsaydım sana da uygun verirdim ama dedigim gibi bende piyasada yok diye biraz pahalı aldım bunları![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
şu bbslerede hiç alışamadım,bence guzel bır 5 kol veya çok kollu bırseyler dusun derim
aracın rengıne gore guzel bı spoom veya bbs on olur
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
en arkada Ensar arkadaşımızın arabasındaki Jant çok yakışıyor bence. Keskin marka 16" ti ismini tam hatırlamıyorum. En öndeki benim aracım üretildiğini sanmıyorum alman malı Rial marka 15". Ortadaki deniz arkadaşımızın perte çıkardığı araç ama jantının isminden tam olarak emin değilim. Tavsiyem jantı çok kollu bir şey almanız yönünde olacak. Başlarda örneği verilen Oz çok muhteşem bir jant. Uygun olsun diyorsanızda Spoon konusunda bir çok arkadaş yok takma herkeste var desede ben şu an kendi aracım içn bu jantları yedek alarak almayı düşünüyorum ya siyah ya da bronz alacağım. Kolay gelsin.
06 ZON 32 91 Crx Satıldı
06 YA 1000 89 Crx Satıldı
06 YA 1000 G4 Prelude 2.0 MT Satıldı
06 TM 495 G5 Prelude 2.2 VTI
06 TUM 42 G5 Accord Coupe 2.2 IES
__oNuR__
bu tenekeleri aldım. bakalım lastikleri takınca nasıl duracak![]()
14 TEMİZ TENEKE VE KAPAKLARI - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da
sonuç ne oldu şimditaktınız mı rexe?
06 ZON 32 91 Crx Satıldı
__oNuR__
Kadir nereden buluruz bu dediğin jantı![]()
06 ZON 32 91 Crx Satıldı
__oNuR__
Onur jant budurEnkei rpf-01 benim de kafamda var ama nereden buluruz kim satıyor bilmiyorum.. araştırmak gerekiyor..
japon arabaya japon jant diyenlerdenim rexler jant konusunda malesef cok sıkıntılı ben kendi seçimimi advan rg II olarak yaptım
kırmızı rextede güzel duruyor açıkçası
![]()
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
aynen advanda hoş duru gibi geliyor bana aklımda olan jantlardan kendi aracım için
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
14tenekeler çok güzel perofrmans sağlar devirlenmeye en güzelini yapmışsın abi..
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)