çok başka olmuş her ikiside çılgın bir proje daha![]()
komple arkasi ve ici yanik bi ej vardi bi arada sahibindende duruyorsa direk alin takin on tarafi..
ama bence crx crx olarak kalmali..
bırakın orjınal olsun rex rextır![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Antalya'da bir tane EK burunlu CRX vardı kırmızı, yeniköy'de görüyordum hep, yakından görseniz inanın aklınızdan bile geçirmezsiniz bu projeyiEn büyük handikap EK'nın CRX kasasına göre KOCAMAN kalan farları. Beni cümle alem bilir orjinalciyim
...haa ama siz diyorsanızki önde giden araba aynada gördüğünde ilk başta tırsmasın; o zaman CRX yüzünü değiştirin tabi, daha naif duran Si burnu falan....aynadaki mıncıklanmış CRX çok tehlikeli çooook
![]()
Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...
Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!
Bizim bucak'dada yaptılar kemalcan ama hic hos durmadı işin acıgı ama illaki yapıcam dersen yapan kaportacıyla konusuruz olmadı konustururm seni detayları ögrenirsin![]()
☻/
/▌
/ \
beyler yüzde90 Sİ yapıcazgüzel işçilikle Sİ burnu çokta güzel olur....
far,tamponla Si olursa çözücek gibiyizjdm farlı plakalıklı zımba gibi bi CRX olmasınmı ?
araç ne olursa olsun orjinalinden uzaklaşırsa kesinlikle yanlış anlama Rex tutkunlarının arasındaki diyalog burada hiçkimse yok buna bağlı olarak bu tutkunların hepsi seni dışlayacaktır. (Yanlış anlama sakın olacak olandır banane beaa de diyebilirsin ayrı mevzu)
şahsen ben aracın önüne pejo farı takan bir arkadaşa parça satmadım elinde parça olma ihtimali yüksek adamlarada tek tek haber verdimsatmayın diye amaç aracı elinden çıkarması bir rex in daha değerine bilen bir ele geçmesiydi.. Nadir bulunan araçlar temizleri çokta zor artık bu piyasada önünü bir başka araca çevirmek bu efsaneye yapılan en büyük yanlış olur boşverin bu sevdayı üzmeyin gerçekten rex kullananları
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
Honda | Acura Research, Reviews, Performance Parts, Owners - Honda-Tech.com burd guzel bılgıler var arastrın derım ınce detaylarla cok sey ogrenıyrsunuz
www.honda-tech.com