Hahahaa süper olmuş :)
Printable View
Hahahaa süper olmuş :)
rıdvan kardeşim hakikatten elinize kolunuza emeğinize sağlık.2 sene önce arkadaşımın oto yıkama dükkanı vardı ona yardıma gidiyordum gelen bütün connectler pislik içindeydi.fabrikadan çıkarken bunu pis kullanacaksınız diye kağıt imzalatıyorlar diyorduk ama bu efsaneymiş. :D
benim arabada pis diyordum ama bu daha betermiş yeminle...
Bu ne yaw adamlar nakliye parası vermemek için herşeyi bunda taşımış+mazotu camları kapatıp içeri doldurmuş heralde :)
dün konuştuk sahıplerıyle.kontak kapatmadık yerı geldı profıl boru yerı gectı cımento tasıdık dedı elımız ayagımız dı dedı yıkamaya gıdıcek zaman olmuyordu dedı .tabı bahane deıl ama ıslerıne yarıcak sekılde kullanmıslar bakım bıle yapılmıyordu dedı zamanında.
Ne dediler la arabayı görünce?
iyi olmuş dediler pampa aman ellerinize saglık cok guzel olmus nasıl yaptıız gıbı cumleler kurmadılar :D
Ben olsam bu temizlikle bu arabayı görünce bizim araç nerede daha bitmedi işi derdim heralde :)
Yeniden dogus olmus remen elinize saglik
eline sağlık rıdvanım harbi adam olmuş :)
Elinize sağlık :)
ben olsam direk çöpe atardım bunu :D , ellerinize saglık
Ridvan sen bunu yaptiktan sonra 3 ay araba yapmazsin insanin sevkini kacirir bu nedir ya.. Overhaulinda ki amerikanlardan beter:)o doseme kustukca kusar dusunemiyorum bile.Arap sabunu,hortum o icini supurdugun fircayla yikasaydin direk:) eline saglik ...
şimdi bu araba ***** sitede ılk sahibinden sigara içilmemiş kapalı garaj arabası olarak satılır :) ellerine sağlık
Bu neyyyy laaan :D :D videodakinden bi farkı yok yani :D :D Domuzu at içine 2 ay bekle ve sonuç :D :D
Ellerinize saglık ama merak ettigim bir nokta var bu işin ücreti neydi peki :D