Hahahaa süper olmuş![]()
rıdvan kardeşim hakikatten elinize kolunuza emeğinize sağlık.2 sene önce arkadaşımın oto yıkama dükkanı vardı ona yardıma gidiyordum gelen bütün connectler pislik içindeydi.fabrikadan çıkarken bunu pis kullanacaksınız diye kağıt imzalatıyorlar diyorduk ama bu efsaneymiş.![]()
benim arabada pis diyordum ama bu daha betermiş yeminle...
Bu ne yaw adamlar nakliye parası vermemek için herşeyi bunda taşımış+mazotu camları kapatıp içeri doldurmuş heralde![]()
dün konuştuk sahıplerıyle.kontak kapatmadık yerı geldı profıl boru yerı gectı cımento tasıdık dedı elımız ayagımız dı dedı yıkamaya gıdıcek zaman olmuyordu dedı .tabı bahane deıl ama ıslerıne yarıcak sekılde kullanmıslar bakım bıle yapılmıyordu dedı zamanında.
iyi olmuş dediler pampa aman ellerinize saglık cok guzel olmus nasıl yaptıız gıbı cumleler kurmadılar![]()
ben olsam direk çöpe atardım bunu, ellerinize saglık
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
Ridvan sen bunu yaptiktan sonra 3 ay araba yapmazsin insanin sevkini kacirir bu nedir ya.. Overhaulinda ki amerikanlardan betero doseme kustukca kusar dusunemiyorum bile.Arap sabunu,hortum o icini supurdugun fircayla yikasaydin direk
eline saglik ...
şimdi bu araba ***** sitede ılk sahibinden sigara içilmemiş kapalı garaj arabası olarak satılırellerine sağlık
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)