bauhause daki adamlar çok komik bi ara spreyle birlikte kil satıyorlardı gittim baktım ki ne göreyim sprey yok ama kil duruyor görevliye sorduğumda aldığım cevap şuydu bu ürünün yanında hiç sprey satılmadı ki ki kili evire çevire bantlamışlar
bauhause daki adamlar çok komik bi ara spreyle birlikte kil satıyorlardı gittim baktım ki ne göreyim sprey yok ama kil duruyor görevliye sorduğumda aldığım cevap şuydu bu ürünün yanında hiç sprey satılmadı ki ki kili evire çevire bantlamışlar
99' 206 XS Black [Sold]
06' 1.5 DCi Clio III Grey [Sold]
Bauhaus bir alem, arexons aqua zero ile motor temizledim dediğimde, Allah Allah motor temizliği yapabiliyormuymuş diye yanıt almıştım![]()
![]()
Güzel ürünmüş, geçen sefer sonax motor temizleyici almıştım. oda aşağı yukarı aynı şekilde. Sonax bitti yenisini almayı düşünüyordum ancak bu ürünü görünce bide bunu deniyeyim. yapar mısınız bilmiyorum ama ben aracın motoru soğukken PLAK2R sıkıyorum, motor ısınıp hafif kurumaya başladığında da kalanları mf ile siliyorum. Hem toz tutmasını geciktiriyor hemde güzel parlaklık veriyor. Parlaklık için bu şekilde PLAK2R kullanmanızı da tavsiye ederim.
sizin gibi düzenli temizliyorum motoru, ayda bir motor temizleyici ile, 2 haftada bir PLAK2R ile. 1 aldığımdan beri arabayı hep temiz kaldı motor bu şekilde.
![]()
Valla ben nemli bezle silip , üzerine plak2r yada 303 kullanıyorum..Sürekli temiz kaldığı için özel bir ürün gerektirmiyor amma velakin Antalya da başka temiz 207 RC/GT motoru görmedim.
Pis brolar![]()
yağdan gözükmeyen bir motorda kullanılırmı bu ürün peki?
kardeşimin corsasını temizleyim diyorum, araç 2003 1.7 dti.
yıkatmak intihar etmek gibi birşey olur o motoru.
bizden öncede sanırım hiç temizlenmemiş o derece pis![]()
If you have no LAG, you have no turbo..
Bende dün bi uygulama yaptım Arexons motor temizleyici ile...
ürün bu:
bu önceki hali
bunlarda temizlenmiş...
![]()
bugün ürünü baumauxdan aldım 14.5 lira fiyatı vardı. uygulaması gayet basit, 2 tane bez heba ettim sadece.
Uygulama öncesi
Uygulama sonrası
![]()
[QUOTE=kso021;6897444]Bende dün bi uygulama yaptım Arexons motor temizleyici ile...
bu önceki hali
bunlarda temizlenmiş...
QUOTE]
Abi sen o pis halini önce suyla falan yıkamadın değil mi çok merak ettim??
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
en kısa zamanda temin etmek gerekli
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline(Sold)
Passat Variant 2024 1.5 eTsi Elegance
Çok uzun zamandır bu ürünü ben de test etmek istiyordum. Dün Marmara Forum Bauhaus'tan aldım, bugün de Pazar olduğundan garaja inip denedim.
Motor Temizleyici sıvı ile birlikte bir adet 1,5luk fırça aldım. Ayrıca annemin evde kullandığı, Amerikan Bez dedikleri kumaşımsı tarzlı, tüy bırakmayan kullan-at peçete rulosunu kaptım.
11 yıldır su görmemiş motorumuz
Temizlikten sonra:
Hazır girişmişken, sunroof bölümünü de temizledim.
Görüldüğü üzere gerçekten faydalı bir ürün.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)