Bir Washcoat degil![]()
http://www.techturkey.com/forum/deta...ant-shine.html
aradik bulamadim turkiyede,, coook iyi
Built to fall....
konuyu hortlatmış olayım. uzun zamandır bagajda gezen bsd yi pazar günü uyguladım.
bugün son derece tozlanmış (birkaç mt yakında inşaat var) ve bir yerlerden tamamen su gelmiş araca sadece su tuttum. hidrofobluk inanılmaz başarılı. normalde o su damlacıklar halinde leke yapması lazımdı. çok kolay bir şekilde sadece basınçlı su ile temizlendi ve kurulama bezinde hiç bir kirlenme yoktu.
kıyaslamak ne kadar doğru bilmiyorum fakat gyeon cure kadar derinlik vermiyor, zaten böyle bir üründe herhangi bir çizik maskeleme beklemek doğru olmaz ama eskiden beyaz aracımda kırmızı hızlı cilanın çizik kapatmada biraz daha iyi olduğunu düşünüyorum.
ayrıca kuş pisliği vardı 1 gün sonra fark ettim güneşte durmasına rağmen iz yapmamıştı
Not: kuş abimiz bir gün önce lahmacun yedimi boku asidik mi bazik mi bilmiyorum
bugün yine kuş abim iki yere hatırasını bırakmış. üstüne bsd sıkıp temizledim. sanırım öncesinde kaporta üzerinde bsd olmasından dolayı kolayca temizlendi ve iz yapmamış. ayrıca bir defa çok dikkat etsemde tozlu yüzeyde cam sil ile kuş pisliği temizlemiştim çizikler oluşmuştu fakat tozlu yüzeyi bsd ile sildiğimde çizilme olmuyor
Bende son zamanlarda bsd kullanmaya başladım sanırım 3 kere uyguladım. Çok güzel bir doku ve parlaklığı var ürünün. Çok memnun kaldım.
BSD bence gereksiz bir ürün. Memnun kalmadım ben ve şişirildiğini düşünüyorum forumlarda. Çok toz tutuyor ve boncuklanması vasat. C2V3 Sprey candır.
Beading açılarını incelememe gerek yok zira doğru dürüst beading olmuyor. Piyasada yurt içi yurtdışında temin edip kullanamadığım (hakan abi gibi arexonsları vs kullanmadım market ürünlerini) detay spreyi kalmadı. Gayet güzel kıyaslama yapabiliyorum.
Toz tutmama ve parlaklık dengesi olarak CG Syntetic Detailer, Beading - Toz Tutmama- Uzun Ömür - Parlaklık dengesinde Gtechniq C2V3, Ucuzluk ve oraya buraya sıkma konusunda Atas Hydorep (saf olarak zamanında 5lt almıştım 20tl'ye) favorilerim. Geri kalanların hep bir eksiği oldu.
BSD'nin eksiği toz tutması ve damcıkların sıkı ve kalıcı olmaması.
gayet güzel kıyaslama yapabiliyorum demişsin ama "bsd gereksiz bi ürün" açıklaması pek de iyi kıyaslama yapamadığını gösteriyor. kontak açısı daha fazla olan ürün nasıl doğru dürüst beading yapamıyor onuda anlamadım. Çok fazla ürün deneme şansın olduğuna göre bilimum yerlerde bsd üstüne v7 "formulasyonu" geliştirilen ürünle ilgili problemlerin olmuş olsa gerek.
DW'de inceledim.
CG ürünleri TR de satılmıyorken hepisni yurtdışından kendim getirttim. V7'yi tek olarak kullandım uzun süre, toz tutmama konusunda başarılı ancak silme konusunda iz bırakan bir ürün. BSD ile birbirlerini dengeliyorlar.
Hayır kullandım, memnun kalmadım, beading ve toz tutma konusunda kullanan herkes hem fikir sizin bu tepkiniz neden onu anlamadım? Memnun kalıp övmek zorundamıyım? C2v3 alırım sprey gerekirse 1/2 sulandırırım belki biraz pahalıya gelir ama parlaklık-toz tutma-beading ve ömür konularında daha fazla verim alırım.
Benim fikrim bu isteyen BSD alsın bana ne..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)