Güzel uygulama en azından karşıdan gelen kişinin gözüne sokmadan güzel görüş elde edilmiş gibi. denemekte yarar var.
Printable View
Güzel uygulama en azından karşıdan gelen kişinin gözüne sokmadan güzel görüş elde edilmiş gibi. denemekte yarar var.
bunlarda uzun kısa aynı degil mi?
ben aynı merceklerden kullanıyorum yaklasık 7 aydır montaj gercekten cok kolay.. desenlı farda kullanmam ragmen aydınlatması guzel.. sellektor yaptıgımda herkez kacıyor:)
bu mercekler hakkında gece uçuşunda bişeyler okudum olay halojene göre tatmin eder diyorlar mercekler erken kararıyormuş (genelde) oem merceklere göre bi hella performansı beklemeyin diyorlar pahalı halojen farları olup yeni far almak istemeyenler için güzel bir alternatif ampul gibi canınız istediğinde söküp orjinaline dönebilirsiniz ebay da free shipping 100 tl civarına buldum şu an alırmıyım bi hella valeo bosch bu fiyatayken tabiki almam ama yinede alternatif :)
Farları fırına koyup 07.00 dakika'yı başlatınca fırından Bi-Xenon olarak çıkacak sandım :)
Ben bir şeyi merak ediyorum uzun zamandır. Bu konuda da tam yerinde olacak sorduğum soru.
Bixenon merceği taktık. Xenon kitimizi de hazır....
Farlar açıkken yani kısa hüzmeler selektör sıkıntısız... Arkadan şimşek çakıyormuş gibi oluyor :)
Ya peki gündüz farlar kapalıyken kısalar yani selektör yaptığınızda aynı etkiyi alabiliyormusunuz ?
Ampüllerin ısınma süresi yeterli oluyor mu selektör için ?
SIKINTIMIN CEVABINI BULDUM...
Bixenon Mercekler ve H4 Farlar için Selektör Diyotu | novelcar.com
konuyla ilgili detaylı bilgiye ve daha öncedende montaj tecrübem var.
burda ısrarla ve önemlice belirtiyorum tr deki o angelli boktan ürünlere 50 tl vermeye değmez ve çok berbat bir görüntüsü oluşuyor far içinde :)
morimoto mini h1 en iyi merceklerden biridir ve çok geliştirilmiştir.
ürünleri burdan tedarik edebilirsin
morimoto projector | eBay
kargolarına bakarak tek tek türkiyeye hangisinin gönderdiğine falan
kapak seçiminide yapabilirsin :)
bu uygulama için değer bu uğraşın
Morimoto bi-xenon seti mevcut satılıklarda :) 1 adet ama
http://www.techturkey.com/forum/modi...ml#post7010522
SAnırsam h4-3 xenon kitinden mevcut arcnızda bu seti rolesiylen tesisiatıylan kurdurtmussanız sellktor poblem olmuyo. Ama aracın orejinal soketlerinden baalst besleme yapıyorsa o zaman diyot işinzii gorur. Su ankı sisitenm hakkında bilgi veririseniz daha net cevaplar alabilirsinzi