son fotoğraf işlemsiz hali bu arada yanlışlık olmasın, before-after gibi olsun dedimsondan bir önceki fotodaki dairesellere göre bir bakalım?
son fotoğraf işlemsiz hali bu arada yanlışlık olmasın, before-after gibi olsun dedimsondan bir önceki fotodaki dairesellere göre bir bakalım?
Abi eline saglık ilk denemene göre gayet güzel olmuş![]()
Ellerinize sağlık gayet başarılı olmuş bence, aracın rengi koyu ve yaz aylarında aslında en iyi tercihlerden biri olur pb black hole, lakin boya koruma üzerine değilde öncesinde kullansanız daha başarılı olur, üstüne elle wax atmakta fayda var, dolgu özelliği olan cilalar dış etkenlere karşı pek dayanıklı değiller, üstüne wax atılması hem pb bl nin ömrünü uzatır hemde kullanılan wax ile daha parlak ve pürüzsüz yüzey elde edersiniz.
abi eline sağlık daha ne olsun :d
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Vayy beee iste bh farki. Yansimalar ne kadar net belli. Eline sahlik abi zaten guzel olan araban simdi cok daha guzel olmus. Bu arada detailing mikrobuda iice sarmis sizi gordugum kadariyla![]()
Black Hole Glaze bir ürün.Üzerine Wax çok uzun ömürlü olmayacaktır hocam. Yıkarken PH Nötr şampuanlar kullanıp,ayda bir üzerine wax atarsanız ömrü biraz daha uzun olur.
Nano konusuna değinmişsiniz. Nano çok temiz bir yüzey ister,o yüzden wax üstüne Nano hiç bir türlü olmayacak. Hatta hiç bir ürün kullanmadan direk nano geçmeniz gerekir pastadan sonra. Bana sorarsanız çok uğraşlı ve keyifsiz bir şey. Kuruyana kadar aracın aynasından ,köşesinden su akarsa yandınız. Polisajla aşındırmanız gerekiyor vs. En azından nano olmayan wax,glaze gibi ürünlerin geri dönüşü var. Nano uyguladıktan sonra sürekli PH Nötr şampuanlar kullanmanız lazım vs. Yani bir kere uygulayıp arabayı paso yıkamak bana göre çok sıkıcı. Ben ayda bir cila yenilemeyi,üç ayda bir ağır temizlik yapmayı seviyorum boş vakitlerimde.
Uygulamanız çok başarılı olmuş. Çoğu uygulama %100 sonuca asla erişmez. Şu uygulamadan sonra aracınız bir daha kolay kolay o duruma gelmeyecek o yüzden bir dahaki uygulamada %70 çiziksiz yüzeyi gittikçe artıracaksınız. Acele etmeye gerek yok şu haliyle bile mükemmel parlıyorTebrik ederim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)