User Tag List

Sayfa 33/63 İlkİlk ... 23313233343543 ... SonSon
1180 sonuçtan 609 ile 627 arası

Konu: Hardcore Garaj Uygulamalarım

canozgur106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle yaptığın işin hakkını fazlasıyla verdiğini belirtmek istiyorum burdan bi kez daha Ne yaparsan yap Aşk ile yap tam senlik bir şarkı sözü bunu bil Çok teşekkür ederim benim değil kendi aracın gibi fazla fazla uğraştın ellerin dert görmesin kullandığın malzemeler garajın temizliği tertibi düzeni ayrıca içerinin tam bir Hobby garaj havasında olması makine kahveleri falan inanılmaz güzeldi Fırsat buldukça ordayım artık böyle bilesin..İzmirde çalışılabilecek en iyi detailing center diyebilirim kendisinin dostluğu arkadaşlığı sohbeti de cabası uğramadan geçmeyin derim..Ayrıca filtre kazanına çevresine silikon hortumuna yaptığın fiziksel ve kozmetik müdahale için ayrıca teşekkürler zevkli adamsın..
    ALLAH VAR GAM YOK..

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canozgur106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle yaptığın işin hakkını fazlasıyla verdiğini belirtmek istiyorum burdan bi kez daha Ne yaparsan yap Aşk ile yap tam senlik bir şarkı sözü bunu bil Çok teşekkür ederim benim değil kendi aracın gibi fazla fazla uğraştın ellerin dert görmesin kullandığın malzemeler garajın temizliği tertibi düzeni ayrıca içerinin tam bir Hobby garaj havasında olması makine kahveleri falan inanılmaz güzeldi Fırsat buldukça ordayım artık böyle bilesin..İzmirde çalışılabilecek en iyi detailing center diyebilirim kendisinin dostluğu arkadaşlığı sohbeti de cabası uğramadan geçmeyin derim..Ayrıca filtre kazanına çevresine silikon hortumuna yaptığın fiziksel ve kozmetik müdahale için ayrıca teşekkürler zevkli adamsın..
    tavsiye ediyorsak sebebi var

eline sağlık cem abi döktürmüşsün yine

canozgur106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Met Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tavsiye ediyorsak sebebi var

eline sağlık cem abi döktürmüşsün yine
    Metoooooo ahh metooooooo Cem abini çook öncelerden bilirim ben
    ALLAH VAR GAM YOK..

Ae86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canozgur106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her zaman önce dostluk benim için.Bende bir arkadaş bir dost kazandım.Yazdıklarına diyecek birşey bulamadım allah razı olsun emeklerin yorgunluğun en güzel teşekkürü bu satırlar. Her zaman beklerim

Herkese çok teşekkür ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Detaylı iç ve motor temziliği ile Clio karşınızda Dışında da ufak dokunuşlarım oldu.

Koltuklar valet pro carpet cleaner diğer yerlerde crystal concept sensei apc kullanıldı.

Valetpro markasının ara ve dar yerler için sert fırçası.

Boyası yıpranan kapı kollarını yeniden boyadım.

Park sensörleri de boyadan nasibini alıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ardaokkabas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cem abi önümüz kış birincisi bu, ikincisi maddiyatım bu ara sıkışık öğrenciyim, üçüncüsü ve en çok aklımı çelen şey de aracımın gümüş gri olması. Genele baktığında 2006 model gümüş gri arabamda kuzenimin 2013 beyaz golfünden daha az çizik var. Yuvarlaklar aşırı fazla değil ama yine de var tabii. Abi gümüş gri araç ne kadar parlar? izmirin kışı ***** garajım vs de yok malesef. Yapılacak boya koruma işi çöpe gider mi kış görünce?
    Koltuklarında temizlenmesi lazım ama rengi soluk gibi duruyor ***** araç 2006. Temizlenince rengi yerine gelir diyorlar ama doğru mudur?
    Abi vallahi yaptığın işleri gördükçe arabayı satıp siyah ve boyası çok kötü olan arabalar alıp sana getiresim geliyor. 50/50'lerinde kendimden geçiyorum resmen. Hayranlık etkisinde uzun bir mesaj oldu abi. Gerçekten çok iyisin allah arttırsın abicim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ardaokkabas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cem abi önümüz kış birincisi bu, ikincisi maddiyatım bu ara sıkışık öğrenciyim, üçüncüsü ve en çok aklımı çelen şey de aracımın gümüş gri olması. Genele baktığında 2006 model gümüş gri arabamda kuzenimin 2013 beyaz golfünden daha az çizik var. Yuvarlaklar aşırı fazla değil ama yine de var tabii. Abi gümüş gri araç ne kadar parlar? izmirin kışı ***** garajım vs de yok malesef. Yapılacak boya koruma işi çöpe gider mi kış görünce?
    Koltuklarında temizlenmesi lazım ama rengi soluk gibi duruyor ***** araç 2006. Temizlenince rengi yerine gelir diyorlar ama doğru mudur?
    Abi vallahi yaptığın işleri gördükçe arabayı satıp siyah ve boyası çok kötü olan arabalar alıp sana getiresim geliyor. 50/50'lerinde kendimden geçiyorum resmen. Hayranlık etkisinde uzun bir mesaj oldu abi. Gerçekten çok iyisin allah arttırsın abicim
    Arda güzel yorumların için teşekkür ederim.Detailing aslında takım işidir her zaman söylerim.Ben aracını düzgün hale getirdikten sonra sen korumassan, kötü ekipmana sahip yıkama yerlerinde yıkatırsan yapılan iş kısa sürede çöpe gider.Kaliteli şampuan, yıkama eldiveni, kurulama havlusu ile aracına bakarsan yapılan işin ömrü uzar ve verdiğin ücreti amorti edersin.Aracın parlaklığı yapılan işlem sonunda tabiki artar.Koltuklarında zaman içerisinde tozu içine hapsettiği için kirlenir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda civic koltuk temizliğine geldi bende birkaç fotoğraf çektim.

Öncesi sonrası iki koltuk arasındaki fark

Reklamlar

Kanber Tastan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah abi , araç bakterilerden tam kurtulmasa da en azından koltukları kendine geldi sıra benim araçta
    KSU ies Sohc Vtec Turbo-Sold
    REG EG K24
    Honda Stream RN3

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi eline sağlık .

vp carpet cleaner bende alıcam fakat halı yıkama makinam yok, varda çalıştıramadım daha doğrusu . sık-hafif fırçala-sil şeklinde güzel iş görürmü bu ürün ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koltukları kurutmayı nasıl yapıyorsunuz ? Böyle ahtopot gibi birşey sokuyorlar arabaya onlamı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi eline sağlık .

vp carpet cleaner bende alıcam fakat halı yıkama makinam yok, varda çalıştıramadım daha doğrusu . sık-hafif fırçala-sil şeklinde güzel iş görürmü bu ürün ?
    Dediğin yöntem iş görür ama sakın fazla ıslatma koltukları.

Alıntı gemsazr9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koltukları kurutmayı nasıl yapıyorsunuz ? Böyle ahtopot gibi birşey sokuyorlar arabaya onlamı ?
    Ahtopot kullanmıyorum.Bütün camlar açık makine ile iyice suyu çekip bırakıyorum yarım günde kendi kendine kuruyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıra geldi kendi aracıma.2011 yılından bugüne aracımda sadece nano teknoloji ürünler kullanıyorum.(Piyasa adı seramik kaplama) En son yaptığım uygulamanın üstünden bir yıl geçti.En son yapılan uygulamada kürleşen vernik gibi sertleşen bir ürün kullanmamıştım.Bu uygulamada Crystal Concept C Coat Premier uygulayıp ürün kürleşmesinin bitimine yakın C Coat Fclips ikinci katı uygulayarak işlem son bulacak.C Coat Premier kendi başına uzun yıllar dayansada ben biraz farklı bir uygulama yaparak Fclips ürününüde uygulayacağım.Araçlarınız için nano ürünler her zaman tavsiyem.

İlk önce Menzerna FF3000 ile yüzeyi hazırlayıp ardından crystal concept deep clean ile yağdan arındırıp C coat Premier uygulamasına geçiyorum.

C coat Premier uyguladıktan sonra iki gün kapalı ortamda beklettim.İkinci gün C Coat Fclips uyguladım.

Buda final videom,

https://youtu.be/Zdk6WevvFro

Yarın su iticilik testi için video çekeceğim birde güneş altında fotoğraf.Aklım 3-4 yıl rahat

Can's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah abi yaptıgın işlere zaten diyecek söz yok, ae86 da böbrek dalak sattırır adama