Honda hayata geri dönmüşSıfır olarak bayiye konsa satılır. Ellerine sağlık abi, bu arada hayırlı olsun.
Marka isminin hakkını verelim5 yıllık folyo tavan panelinden verniğe zarar vermeden söküldü.Yapışkanları temizlenip polisaj ile kusursuz haline geri döndü.Hardcoregaraj hardcore detail sundu
Araçtan geriye kalanlar....
![]()
Beyefendi hasta ruhlu ve sapıkmısınız ?
Abi ben devran. yine yardırıyorusun eline emeğine sağlık yeni araba alsakta gelsek. Kuweytten istediğin varsa gelirken alıp geleyim
Hardcoregaraj Porsche 911 Turbo Seramik Boya Koruma. Fotoğraflarda geliyor yolda![]()
Hardcoregaraj Porsche 911 Turbo Seramik Boya Koruma - YouTube
Porsche 911 aracımızın ilk önce polisajı yapıldı.Polisaj sonrasında Crysat Concept Premium Seramik uygulaması ile korumaya alındı. Ardından iç temizlik ile uygulama son buldu.
Genel bir bakış,
Valet Pro Advanced Neutral Snow Foam ile ön yıkama sonrasında çift kova adams mavi şampuan ile yıkama son buldu.
Kil ile yüzey temizliği,
Araç kuruladık iç temizliğe geçelim,
![]()
Jantların iç kısımlarını temizlemekle devam ediyorum.Zaman az olunca söküp temizlemek mümkün olmadı.
Spot altında kontrollü bir şekilde vernik yüzeğini düzeltiyorum hareleri kusurları sıfırlıyalım.
Spoiler içinde yansımalar
Egzozları da parlatalım,
Öncesi,
Sonrası,
Biraz daha ayrıntı
Kusur düzeltmeye devam,
![]()
Son yıkamaya geçelim,
Bagajı unutmayalım öncesi burada dursun yıkama bitince final fotoğraflarında sonrası yer alacak ,
Plastik aksamlarıda seramik uygulayalım hep siyah kalsın,
Öncesi solmuş griye dönmüş,
50/50
Burda fark daha belli artık siyahız ve uzun yıllar siyah kalacağız,
Final fotoğraflarına geçebiliriz.
![]()
Kusur düzeltmeye devam,
[/QUOTE]
Abi bizim arabada bu kusurlardan çok varnasıl düzelttiğini söylermisin?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)